Γονείς χρησιμοποιούν τα Κοινωνικά Δίκτυα και παραδίδουν παιδόφιλους στην αστυνομία

Ημ/νία: 24 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μερικοί γονείς παρά είναι δραστήριοι ώστε να αποφασίσουν να δημιουργήσουν ομάδα με ονομασία Letzgo Hunting, μέσω της οποίας παραδίδουν στην αστυνομία στοιχεία παιδόφιλων με τη βοήθεια των Κοινωνικών Δικτύων.

social media pedophiles

Μια ομάδα από τρεις άντρες, μία γυναίκα και δεκατρείς ακόμη «βοηθούς», προσποιούνται μέσα από τα Κοινωνικά Δίκτυα (κυρίως Facebook και Twitter) πως είναι κορίτσια ηλικίας 12 έως 15 ετών, με στόχο να αποκαλύψουν τους διάφορους παιδόφιλους.

Αυτή τη στιγμή διαχειρίζονται περίπου 84 ψεύτικους λογαριασμούς κοριτσιών, έχοντας καταφέρει σε 7 περιπτώσεις να συναντηθούν με παιδόφιλους από κοντά, να τους βιντεοσκοπήσουν και να στείλουν ό,τι υλικό έχουν μαζέψει στην αστυνομία. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν γίνει και 7 συλλήψεις.

Η Letzgo Hunting ανεβάζουν βιντεοσκοπημένο υλικό των παιδόφιλων στο site τους έως οι τελευταίοι να δικαστούν, οπότε και το υλικό κατεβαίνει από το site. Η αστυνομία αντιδρά με εκνευρισμό απέναντι τους, καθώς πιστεύουν πως εμποδίζουν τις δικές τους έρευνες. Η ίδια η ομάδα πιστεύει πως κάνει καλά τη δουλειά αυτή, αφού έχει θετικά αποτελέσματα, ενώ τονίζει πως ποτέ δεν πράττει με βία.

Τέλος, η ομάδα έχει βρει θετική ανταπόκριση από τους διάφορους γονείς στην Αγγλία και έχει ήδη ανακοινώσει πως υπάρχουν γύρω στους 50 άνδρες με τους οποίους «συζητά» αυτή τη στιγμή και οι οποίοι μπορεί να είναι παιδόφιλοι.

Πηγή: Mail Online

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑