LinkedIn: Μεγάλη αναβάθμιση σε Android και iOS apps μετά από δύο χρόνια

Ημ/νία: 18 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πέρασε πολύς καιρός, για την ακρίβεια 2 χρόνια, έως ότου το LinkedIn αποφασίσει να αλλάξει εμφάνιση στις εφαρμογές του για Android και iOS. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως δικαίωσε την ομάδα του LinkedIn για την επιλογή αυτή.

Μέσα σε ένα χρόνο, οι χρήστες οι οποίοι επισκέπτονται το LinkedIn μέσω των κινητών συσκευών (smartphones και tablets) αυξήθηκαν κατά 12%, φτάνοντας το 27% σε σχέση με το 15% πέρυσι. Τα νούμερα αυτά και η ανοδική πορεία του mobile γενικότερα και των πωλήσεων των smartphones ειδικότερα, οδήγησαν στην απόφαση για μία νέα εμφάνιση του LinkedIn στις κινητές συσκευές.

linkedin app update

Νέο design, πιο άμεσες λειτουργίες, πιο πλούσιο περιεχόμενο και στο βάθος… διαφημίσεις. Θα παρατηρήσετε πως πλέον είναι αρκετά εύκολο να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like σε μία δημοσίευση μέσω της Αρχικής Σελίδας σας. Εντυπωσιακό επίσης είναι το άνοιγμα των συνδέσμων, το οποίο γίνεται εντός της εφαρμογής και είναι πολύ εύκολο για το χρήστη να γυρίσει πίσω και να μη χάσει το σημείο στο οποίο βρισκόταν. Μεγάλη έμφαση δίνεται και στις φωτογραφίες.

Όσον αφορά τις διαφημίσεις, το LinkedIn θα ξεκινήσει να δοκιμάζει promoted posts με μια μικρή ομάδα χρηστών στις εφαρμογές του για πρώτη φορά, σύμφωνα με το Mashable. Ίδια ανακοίνωση είχε γίνει και τον Ιανουάριο για την εφαρμογή του iPad.

Πολύ καλές και εύστοχες οι αλλαγές στις εφαρμογές του LinkedIn για Android και για iOS. Τα σχόλια των χρηστών στην πλειοψηφία τους είναι θετικά, το ίδιο και οι βαθμολογίες τους στα αντίστοιχα App Stores. Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση από το νέο design.

Υ.Γ. Η εικόνα προέρχεται από το Mashable.

Πηγή: LinkedIn Blog, Mashable

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑