Είσαι ιδιοκτήτης σκύλου; Μπες στο Pack, το Κοινωνικό Δίκτυο των σκύλων!

Ημ/νία: 16 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο σκύλος λένε πως είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και δε θα διαφωνήσω σε αυτό. Εκτός της φροντίδας, της αγάπης και της παρέας που δίνουν σε ένα σκύλο, οι ιδιοκτήτες σκύλων πολλές φορές ανεβάζουν φωτογραφίες των κατοικίδιων – ή καλύτερα των φίλων – τους σε Κοινωνικά Δίκτυα όπως το Facebook ή το Twitter. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, δημιουργούν μέχρι και ολόκληρο προφίλ!

Αυτό είναι κάπως περίεργο, αν και από τότε που γνώρισα το Pack, το Κοινωνικό Δίκτυο των σκύλων, έχω αλλάξει γνώμη. Εκεί, ο κάθε σκύλος έχει το δικό του προφίλ με πληροφορίες όπως τη ράτσα του, τον τόπο διαμονής του, το φύλο του, την ηλικία του, το βάρος του και φυσικά τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος επίσης έχει δικό του προφίλ. Δείτε ένα παράδειγμα σκύλου.

Τι συνδέει λοιπόν όλους τους χρήστες του Pack; Μα φυσικά η αγάπη τους για τους σκύλους, τους οποίους θεωρούν οικογένεια. Το Pack ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 και στο λίγο διάστημα που λειτουργεί έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο target group του. Μέχρι στιγμής, ένας χρήστης μπορεί να εγγραφεί μονάχα μέσω πρόσκλησης, την οποία μπορεί να ζητήσει από την αρχική σελίδα, έως ότου το Κοινωνικό Δίκτυο ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους χρήστες.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑