Τα Social Media επαναστατούν, είναι μέρος της ζωής μας [infographic]

Ημ/νία: 12 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι σχεδόν αδύνατο τη σήμερον ημέρα να μη συμμετέχεις σε κάποιο Κοινωνικό Δίκτυο. Είναι πολλά σε αριθμό, διαφέρουν μεταξύ τους και έστω ένα θα καλύπτει τις ανάγκες σου. Θα έχει γίνει μέρος της ζωής σου και αυτό το αποδεικνύουν οι αριθμοί.

Τα Κοινωνικά Δίκτυα επαναστατούν, ζούμε ξεκάθαρα στην εποχή τους. Το Facebook με πάνω από 1 δις ενεργών χρηστών θα μπορούσε εύκολα να είναι η 3η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο. Στην Αγγλία το 50% της κίνησης στο mobile data roaming αφορά την πρόσβαση στο Facebook. Στο LinkedIn κάθε δευτερόλεπτο που περνά υπάρχει και μία νέα εγγραφή χρήστη. Υπάρχουν χρήστες στο Twitter, των οποίων ο αριθμός των followers ξεπερνά τον πληθυσμό των Σουηδία, Ισραήλ, Ελλάδα, Χιλή και Αυστραλία, μαζί.

Τα Social Media έχουν επιπτώσεις και στην offline ζωής μας, αφού πλέον 1 στα 5 ζευγάρια γνωρίζονται online και διατηρούν σχέσεις και εκτός ίντερνετ. Επίσης, είναι εντυπωσιακό το ρεκόρ των διαζυγίων στην Αμερική, αφού 1 στα 5 έχει ως αιτία το Facebook.

Δείτε το Infographic που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες.

the-social-media-revolution-infographic

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑