Νέα εμφάνιση του Facebook Timeline προφίλ, όπως εντοπίστηκε σε Έλληνα χρήστη

Ημ/νία: 11 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό πως το Facebook δοκιμάζει διάφορες αλλαγές κατά καιρούς και χρησιμοποιεί πάντοτε μία μικρή μερίδα χρηστών για αρχή. Προς έκπληξη μου χθες το βράδυ, εντόπισα μία νέα εμφάνιση του Timeline προφίλ στο λογαριασμό ενός φίλου.

New-Facebook-Timeline-Profile

Όπως είχαμε δει και παλαιότερα, το Facebook θέλει να δώσει τέλος στις δύο στήλες των δημοσιεύσεων του Timeline, δημιουργώντας μία και καλή. Έτσι λοιπόν, το μάτι πλέον δε θα μπερδεύεται κοιτώντας δεξιά και αριστερά, αλλά μόνο δεξιά όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Στο αριστερό μέρος, σε μικρότερη έκταση από τις δημοσιεύσεις, υπάρχουν τα διάφορα πλαίσια που αυτή τη στιγμή βλέπουμε κάτω από την εικόνα Εξώφυλλο. Στο συγκεκριμένο προφίλ εντόπισα τα εξής πλαίσια: πληροφορίες, φίλοι, τοποθεσίες, μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βιβλία, μου αρέσει, σημειώσεις, foursquare και πρόσφατη δραστηριότητα.

New Facebook Timeline Profile2

Οι αλλαγές δε σταματούν εκεί όμως, καθώς στην πιο πάνω περιοχή βλέπουμε τις πληροφορίες του χρήστη να εμφανίζονται αριστερά από το πλαίσιο δημοσίευσης. Επίσης, τα πλαίσια τα οποία αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάτω από την εικόνα Εξώφυλλο, έχουν αντικατασταθεί μονάχα με κείμενο όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα. Τέλος, οι επιλογές για το Αρχείο Δραστηριοτήτων και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού, έχουν ενσωματωθεί μέσα στην εικόνα Εξώφυλλο, έτσι ώστε όλο το Timeline προφίλ του χρήστη να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.

Η αλήθεια είναι πως το Facebook κάνει αρκετό καιρό αυτά τα πειράματα και πως σχεδόν όλοι οι χρήστες περιμένουμε τις αλλαγές αυτές να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Φαίνεται πως το Facebook είναι διατεθειμένο να διορθώσει το Timeline προφίλ, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι χρήστες οι οποίοι ακόμη και τώρα το αποδοκιμάζουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑