Hater για iOS: Μοιράσου ό,τι σιχαίνεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς

Ημ/νία: 10 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στα Κοινωνικά Δίκτυα ποτέ δε συναντάμε αρνητικές επιλογές όπως για παράδειγμα Dislike στο Facebook, -1 στο Google+ κ.ο.κ. Οι χρήστες επικεντρώνονται μονάχα στα θετικά συναισθήματα, κάτι που η εφαρμογή Hater για iOS θέλει να αλλάξει.

Παρουσιάστηκε στο Συνέδριο SXSW 2013 και ευελπιστεί να γίνει ένα ακόμη ενεργό και ανταγωνιστικό Κοινωνικό Δίκτυο, μέσα από τις κινητές συσκευές. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για iOS και δεν υπάρχουν σχέδια για επέκταση της εφαρμογής για άλλες πλατφόρμες, κάτι που σίγουρα θα μισήσουν αρκετοί χρήστες.

Μέσα από την εφαρμογή Hater, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο το οποίο μισούν, όπως για παράδειγμα μια φωτογραφία με αρκετή κίνηση στο δρόμο, μια μεγάλη ουρά από ανθρώπους, μια κακή συνήθεια όπως το duckface, ένα κακό ραντεβού και ό,τι άλλο μισεί ο καθένας από εμάς.

Η εφαρμογή διαθέτει Αρχική Σελίδα με μπόλικο μισητό περιεχόμενο, την Hater κάμερα, την επιλογή φωτογραφιών από το ίντερνετ, τα πιο δημοφιλή hates, διαμοιρασμό για Facebook και άλλες λειτουργίες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download δωρεάν για όσους θέλουν να τη δοκιμάσουν.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑