Το LinkedIn ξεπέρασε το 1 δις Endorsements [infographic]

Ημ/νία: 6 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn έχει αναπτύξει μία λειτουργία για τους χρήστες του με ονομασία Endorsements (Εγκρίσεις). Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να εγκρίνουν συγκεκριμένες δεξιότητες των φίλων τους μέσα στο Κοινωνικό Δίκτυο, έτσι ώστε να είναι πιο αξιόπιστα τα αποτελέσματα, καθώς ο κάθε χρήστης μπορεί να προσθέσει οποιαδήποτε δεξιότητα επιθυμεί.

Η λειτουργία αυτή μοιάζει περισσότερο σαν ένα παιχνίδι για τους χρήστες, οι οποίοι κατάφεραν συνολικά να ξεπεράσουν το 1 δις Endorsements (Εγκρίσεων) σε λιγότερους από 6 μήνες. Συγκεκριμένα, περίπου 50 εκ. Endorsements γίνονται κάθε βδομάδα και συνολικά 18 εκ. χρήστες έχουν κάνει Endorsement σε κάποια δεξιότητα άλλου χρήστη και 58 εκ. χρήστες έχουν δεχτεί έστω κι ένα Endorsement σε κάποια δεξιότητα τους.

Στο infographic (γράφημα) που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις Top 10 δεξιότητες οι οποίες έχουν λάβει Endorsement, δεξιότητες από κάθε τομέα με χιλιάδες Endorsements, καθώς και μερικές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

LinkedIn-endorsements

Πηγή: LinkedIn Blog, Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑