Twitter: Τέλος στο TweetDeck για iOS και Android, όλα για τη web έκδοση

Ημ/νία: 5 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η εταιρεία Twitter, η οποία εξαγόρασε την εφαρμογή TweetDeck το Μάιο του 2011, αποφάσισε να δώσει τέλος στα TweetDeck AIR, TweetDeck for Android και TweetDeck for iPhone. Η προσοχή στρέφεται πλέον πρώτα στη web έκδοση του TweetDeck και στην εφαρμογή για Google Chrome, και ύστερα στις εφαρμογές για PC και Mac. Οι εφαρμογές θα αφαιρεθούν από τα App Stores στις αρχές Μαΐου και λίγο μετά θα πάψουν και να λειτουργούν για όσους ήδη τις χρησιμοποιούν.

Μέσα στις αλλαγές του TweetDeck βρίσκεται και η αφαίρεση της ενσωμάτωσης του Facebook, του μεγάλου αντίπαλου όχι μόνο του Twitter, αλλά και κάθε κοινωνικού δικτύου. Το Twitter θέλει να απομακρυνθεί όσο περισσότερο μπορεί από το Facebook και απ’ότι το συνδέει με αυτό.

Οι πρώτες αντιδράσεις των χρηστών στις παραπάνω αλλαγές δεν είναι θετικές, αλλά το TweetDeck επιμένει πως αυτή είναι η μόνη λύση για να εξελιχθεί, δηλαδή να εστιάσει σε λιγότερα σημεία για καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα του TweetDeck τον τελευταίο καιρό έχει διπλασιαστεί, έχει όρεξη για δουλειά όπως δηλώνει και συνεχίζει να προσλαμβάνει προγραμματιστές.

Πηγή: TweetDeck, Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑