Teaching You The Basics!: Ίσως το πιο τρελό κανάλι μαγειρικής στο YouTube!

Ημ/νία: 4 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Θες να μαγειρέψεις και ψάχνεις συνταγές στο ίντερνετ; Διαβάζεις όλες εκείνες τις συνταγές στα διάφορα sites και δεν καταλαβαίνεις τα βήματα; Θες κάποιον να σου δείξει τα βήματα σε βίντεο για να καταλάβεις τη διαδικασία; Το κανάλι Teaching You The Basics! στο YouTube κάνει τη μαγειρική να μοιάζει με… παιχνίδι! Ή μήπως όχι;

Σας πληροφορώ από τώρα πως στο συγκεκριμένο κανάλι δε θα μάθετε μαγειρική. Ο πρωταγωνιστής των βίντεο όμως είναι κατά 99% σίγουρο ότι θα σας μαγέψει. Λίγο η μανία του με τα αυγά, λίγο ο απλοϊκός τρόπος του μαγειρικής, λίγο η νευρικότητα του, λίγο η τρέλα του, όλα μαζί θα σας συνεπάρουν και θα σας χαρίσουν αρκετή δόση γέλιου!

Συνιστώ να αποφύγετε να παρακολουθήσετε τα βίντεο εν ώρα φαγητού και σας προειδοποιώ πως σχεδόν όλα είναι εθιστικά. Ακολουθεί ένα βίντεο παράδειγμα σχετικά με το πώς να σερβίρουμε σωστά ένα πιάτο με καρπούζι στους καλεσμένους μας.

Ευχαριστώ τον Ιούλιο για την υπόδειξη του συγκεκριμένου καναλιού στο YouTube.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑