Το Facebook θα παρουσιάσει νέα εμφάνιση για το News Feed στις 7 Μαρτίου

Ημ/νία: 2 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook έχει να μας ανακοινώσει αλλαγές στο News Feed, δηλαδή στην Αρχική Σελίδα του, στην οποία βλέπουμε όλα τα νέα των φίλων μας. Οι όποιες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 7 Μαρτίου, στα κεντρικά γραφεία του Facebook στο Menlo Park, σύμφωνα με τις προσκλήσεις που στάλθηκαν.

Η ανακοίνωση αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη μέσα στο 2013 ύστερα από τη νέα αναζήτηση του Facebook, το Graph Search. Το News Feed όπως το βλέπουμε αυτή τη στιγμή στις οθόνες μας, πρώτο ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 και έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα για το Facebook είναι η αλήθεια, όχι όμως και για το News Feed. Ίσως δούμε να ανακοινώνεται κάποιο ξεχωριστό User Interface για τις κινητές συσκευές, στις οποίες ποντάρει πολύ το Facebook καθώς βλέπει μεγάλη προσβασιμότητα από αυτές.

Ο ίδιος ο Mark Zuckerberg, CEO του Facebook, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως τρεις είναι οι βασικοί πυλώνες του Facebook: η αναζήτηση, το News Feed και τα προσωπικά προφίλ. Η νέα αναζήτηση ανακοινώθηκε πρόσφατα, το ανανεωμένο News Feed πρόκειται να ανακοινωθεί στις 7 Μαρτίου, οπότε λέτε να ακολουθεί ύστερα ο ανασχεδιασμός του Timeline; Πάντως το concept του Joseph Ocenada μοιάζει πολύ καλό.

Πηγή: The Huffington PostThe Verge

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑