Η εφαρμογή Nike App ήρθε στην Ελλάδα

Ημ/νία: 3 Σεπτεμβρίου 2019 | by SMLifeGR

0

Η εφαρμογή Nike App ήρθε και στην Ελλάδα μετα το λανσάρισμα με μεγάλη επιτυχία σε Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Αυτή η τεχνολογία κάνει το ντεμπούτο της σε 13 ακόμα χώρες στην Ευρώπη. Η εφαρμογή Nike App που είναι διαθέσιμη στην ελληνική γλώσσα, φέρνει επανάσταση στην εμπειρία αγορών, προσφέροντας ένα πλήθος από οφέλη στα μέλη του NikePlus: από το δικό σας προσωπικό κατάστημα, περιεχόμενο από αθλητές παγκόσμιας κλάσης, μέχρι προσκλήσεις σε αποκλειστικές εκδηλώσεις και πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε προϊόντα, όπως το τελευταίο μοντέλο της Nike, Joyride. Αργότερα μέσα στη χρονιά, στην εφαρμογή Nike App θα προστεθούν δύο νέα στοιχεία που έχουν στόχο να μεταμορφώσουν την εμπειρία αγορών τόσο σε ψηφιακό επίπεδο όσο και στα φυσικά καταστήματα.

Το πρώτο από αυτά είναι το Nike Fit. Αυτή η πρωτοπόρα για τον κλάδο της τεχνολογική λύση σάς βοηθά να βρείτε την τέλεια εφαρμογή σε κάθε στυλ παπουτσιών της Nike, χρησιμοποιώντας μια κάμερα smartphone για να σκανάρετε τα πέλματά σας. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας έναν αποκλειστικό συνδυασμό: συστήματος «όρασης» που παρέχεται μέσω υπολογιστή, επιστημονικής ανάλυσης δεδομένων, εκμάθησης μηχανημάτων, τεχνητής νοημοσύνης και αλγορίθμων παροχής προτάσεων. Επίσης, μέσα από μια επιπλέον λειτουργία που διαθέτει η εφαρμογή Nike App θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σκανάρουν τα πέλματα των συγγενών ή φίλων τους – ιδανικό για αγορά δώρων ή για γονείς που ψωνίζουν για τα παιδιά τους.

Το Nike Fit μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι, μέσω της κάμερας του smartphone σας, όσο και στα καταστήματα της Nike. Για την εμπειρία στα καταστήματα χρησιμοποιείται ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα που δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές που συνεργάζονται με το κατάστημα μπορούν να προτείνουν την ιδανική εφαρμογή για οποιοδήποτε μοντέλο παπουτσιών της Nike σας ενδιαφέρει.

Η Nike ξεκίνησε επίσης την κυκλοφορία των πρώτων στοιχείων της εφαρμογής Nike App και για τα λιανικά καταστήματα στην Ελλάδα, μια διαδικασία που θα συνεχιστεί όλη τη φετινή και την επόμενη χρονία. Η εφαρμογή Nike App στα κατάστημα είναι αποτέλεσμα ενός ερευνητικού ταξιδιού που κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο και οδήγησε στον απόλυτο οδηγό αγορών για τα μέλη του NikePlus. Συνδυάζοντας το ψηφιακό με το φυσικό επίπεδο, η εφαρμογή Nike App στα λιανικά της καταστήματα θα παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, προϊόντα και εμπειρίες Nike, απευθείας στους καταναλωτές που βρίσκονται στα καταστήματα της Nike.

Σύμφωνα με τον Joris van Rooy (Nike Vice President & General Manager Nike Direct EMEA): «Στη Nike στοχεύουμε στην ανάπτυξη άρρηκτων σχέσεων με τα μέλη μας, ενώ παράλληλα συνδυάζουμε εμπειρίες αγορών σε φυσικό και ψηφιακό επίπεδο. Η εφαρμογή Nike App κάνει ακριβώς αυτό, αναπτύσσοντας μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών σε πολλαπλά κανάλια, για να φέρει τους λάτρεις του brand πιο κοντά του από ποτέ. Με την εφαρμογή Nike App, αυτή η εμπειρία παρέχεται σε εκατομμύρια καταναλωτές σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, για να εξυπηρετήσει το δικό τους αθλητικό lifestyle, οπουδήποτε και με όποιον τρόπο επιθυμούν να αλληλεπιδράσουν με το brand μας».

Στα εγκαίνιά της, η εφαρμογή Nike App θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ NIKEPLUS: Τα καλύτερα της Nike. Για κάθε μέλος του NikePlus. Παπούτσια που πιστεύουμε ότι θέλετε, κατά προτεραιότητα για εσάς πριν από την επίσημη μέρα κυκλοφορίας τους. Ένα αποκλειστικό κατάστημα με προϊόντα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Προσωπικές προσκλήσεις σε εμπειρίες που απευθύνονται μόνο σε μέλη.
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Αποκλειστικό περιεχόμενο που παρέχεται απευθείας από τους μεγαλύτερους αθλητές στον κόσμο και τους σχεδιαστές της Nike.
  • ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Αποκλειστικό κατάστημα Nike, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες – περιλαμβάνει γρήγορη πρόσβαση στο ταμείο και δωρεάν παράδοση.
  • ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Η δυνατότητα να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που θέλετε έχει κρατηθεί για εσάς στο σωστό μέγεθος, για να μην χάσετε κανένα από τα αγαπημένα σας είδη.
  • ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΚ: Μερικές φορές, προϊόντα που έχουν εξαντληθεί επιστρέφουν στο κατάστημα σε περιορισμένες ποσότητες. Οι συνδεδεμένοι χρήστες και όσοι επιχείρησαν να τα αγοράσουν την πρώτη φορά θα έχουν πρόσβαση στην αγορά τους κατά προτεραιότητα.
  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Προβολή προϊόντων που δεν είνα προσβάσιμα από άλλα κανάλια της Nike.
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Προσκλήσεις σε αποκλειστικές εμπειρίες και αγορές σε καταστήματα και σε διάφορα μέρη στην πόλη σας.
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ: Συμβουλές για τη φετινή σεζόν με τα look που δεν πρέπει να χάσετε και προτάσεις για να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα Nike από κορυφαίους στυλίστες στον κόσμο.
  • ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ: Όλα τα μέλη της Nike που έχουν δηλώσει διεύθυνση επικοινωνίας email και οι χρήστες της εφαρμογής Nike App δικαιούνται 25% έκπτωση στις αρχές του μήνα των γενεθλίων τους.

Η εφαρμογή Nike App είναι επίσης διαθέσιμη για download για χρήστες iOS στο Apple Store και για χρήστες Android στο Google Play. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nike.com/gr/el_gr/c/nike-plus/nike-app

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑