H Yuboto διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Συνέδριο Business Messaging

Ημ/νία: 5 Σεπτεμβρίου 2019 | by SMLifeGR

0

Η Yuboto, ηγέτιδα εταιρεία στο Mobile Marketing, διοργανώνει για πρώτη φορά ένα Συνέδριο που εστιάζει αποκλειστικά στο Business Messaging! Το event θα πραγματοποιηθεί στο Eleon Loft Venue στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, κορυφαία στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναλύσουν τις τάσεις του SMS, τα συγκριτικά, ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία του Messaging τόσο για την Ελλάδα όσο και για όλον τον κόσμο, θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές για υψηλό engagement και θα μοιραστούν την γνώση του OTT Messaging για περισσότερα conversions και καλύτερο customer experience.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί panel session, όπου οι ομιλητές θα συνοψίσουν τα συμπεράσματα και θα απαντήσουν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Commercial Director της Yuboto δηλώνει σχετικά: “Σε πείσμα των καιρών και της αναμφισβήτητα καλπάζουσας τεχνολογίας, το εμπορικό SMS τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις. Οι έρευνες δείχνουν πως σε σχέση με σήμερα, έως το 2023 τόσο το SMS όσο και το Messaging μέσω ΟΤΤ (Viber, WhatsApp, Messenger, Telegram κ.λπ.) θα έχει διπλασιαστεί σε όγκο. Δεδομένου ότι η Ελλάδα αποτελεί μία χώρα όπου το Business Messaging αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα επικοινωνίας των brands με τους καταναλωτές, πήραμε την απόφαση να προσκαλέσουμε κορυφαίους διεθνείς ομιλητές οι οποίοι θα δώσουν τα “insights που απαιτούνται για ακόμη πιο αποτελεσματικό mobile marketing. Η συμμετοχή στο συνέδριο αφορά στους επαγγελματίες της διαφήμισης και τους digital marketing professionals, εντούτοις επιλέξαμε να παρέχουμε ζωντανή μετάδοση (live streaming) ώστε να μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και να το παρακολουθήσει όποιος επαγγελματίας επιθυμεί από οποιοδήποτε χώρο. Σε ό,τι αφορά στην διοργάνωση του συνεδρίου, η οποία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, αυτή, είναι αποκλειστική ευθύνη της Yuboto και σκοπός μας είναι πέρα από την γνώση, να παρέχουμε στους συμμετέχοντες την εξαιρετική και διαφορετική εμπειρία Yuboto!”

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στους επαγγελματίες της διαφήμισης και του digital marketing και έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο ELEON Loft Venue στην Αθήνα από τις 09:00 έως τις 16:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι διαθέσιμες θέσεις είναι 100. Ταυτόχρονα, το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά με Live Streaming μέσα από το YouTube κανάλι της Yuboto.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση bmc2019.yuboto.com

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑