Η ATC συναντά την παγκόσμια δημοσιογραφική κοινότητα στο GEN Summit 2019

Ημ/νία: 11 Ιουνίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Athens Technology Center (ATC) , συνεπής στην στρατηγική της να προσφέρει στην παγκόσμια media αγορά καινοτόμες λύσεις λογισμικού, θα βρίσκεται στο GEN Summit 2019 που φιλοξενείται φέτος στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα (13-15 Ιουνίου, 2019).

To GEN Summit αποτελεί την ετήσια συνάντηση του μεγαλύτερου δικτύου CEOs, διευθυντών σύνταξης και υψηλόβαθμων στελεχών Μέσων Ενημέρωσης, εντύπων και ηλεκτρονικών, από όλο τον κόσμο. Η φετινή διοργάνωση θα επικεντρωθεί, στην επονομαζόμενη ως «VVV Πρόκληση: Voice, Visual Journalism and Verification», τομείς στους οποίους η παγκόσμια δημοσιογραφική κοινότητα αναγνωρίζει τις εντονότερες αλλαγές  βάσει των πρόσφατων εξελίξεων στην Τεχνητή Νοημοσύνη, στην αφήγηση (storytelling) και στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, και με τη συμμετοχή της, η ATC πρόκειται να αναδείξει :

  • τις νέες λειτουργικότητες της πλατφόρμας Truly Media, που αναπτύχθηκε από κοινού με την Deutsche Welle (DW) προκειμένου να υποστηρίξει την αξιολόγηση του βαθμού εγκυρότητας του περιεχομένου που διαμοιράζεται μέσω των κοινωνικών δικτύων.
  • τις πρόσφατες εξελίξεις στην πλατφόρμα newsasset, που αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα δημιουργίας και διαχείρισης ειδησεογραφικού περιεχομένου, νέου και αρχειακού, αφού λειτουργεί ως ένας κοινός κόμβος συγκέντρωσης της συντακτικής διαδικασίας για έντυπες ή ψηφιακές εκδόσεις, ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς, ακόμα και πρακτορεία ειδήσεων.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑