Νέο LinkedIn για Desktop σύντομα κοντά μας

Ημ/νία: 27 Σεπτεμβρίου 2016 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Το LinkedIn ανακοίνωσε πως σύντομα θα λανσάρει το νέο πρόσωπο της έκδοσης για desktop, με σκοπό να δώσει στους χρήστες του μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμπειρία. Ας δούμε ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές.

Desktop layout: το περιβάλλον αποκτά στοιχεία από την mobile εφαρμογή και γίνεται πιο απλό και clean, ενώ η διάταξη επιτρέπει στο χρήστη να μην “χάνεται”.

linkedin

Προφίλ: εδώ οι αλλαγές που παρατηρούνται είναι η τοποθέτηση της profile pic στο κέντρο, καθώς και του Message button, ενώ έγινε απλοποίηση της παρουσίασης των skills καθώς και των notifications.

profile pic

message

Notification tab: όπως συνηθίζεται, εδώ παρουσιάζονται οι σημαντικότερες ειδοποιήσεις, με το νέο design να παρέχει και ad space στα δεξιά της οθόνης.

notification

notifications

Messaging: Εδώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι το LinkedIn υιοθετεί μια “Facebook” λογική, τοποθετώντας ένα message pop-up tab κάτω δεξιά στην οθόνη.

message

Αναζήτηση: το LinkedIn στο πλαίσιο της βελτίωσης της αναζήτησης των χρηστών, ενδέχεται να προσφέρει και τη χρήση hashtag.

hashtag

Αυτοματοποίηση: το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο θέλει να αυτοματοποιήσει κάποιες διαδικασίες που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι προς όφελος των users. Πιο αναλυτικά, εαν κάποιος χρήστης αναζητά εργασία σε μια εταιρία και κάποιες από τις επαφές του εργάζονται ήδη εκεί, θα εμφανίζει αυτές τις συγκεκριμένες επαφές στην κορυφή των συνομιλιών του, προκειμένου να είναι πιο εύκολο να έρθει σε επαφή μαζί τους.

Ημερολόγιο: τα bots εισβάλλουν για τα καλά στο συγχρονισμό των ημερολογίων, προκείμένου να μην χαθεί κανένα ραντεβού. Συγχρονισμένα με το Google Calendar, θα μπορούν να προτείνουν διαθέσιμες ημερομηνίες για να διευθετήσετε το πρόγραμμά σας μέσα από τα μηνύματα.

bots

lynda.com: όπως ήταν φυσικό, το LinkedIn θέλει να προωθήσει το εκπαιδευτικό του site LinkedIn Learning, αξιοποιώντας υλικό από το lynda.com που πρόσφατα εξαγόρασε, προκειμένου να βοηθήσει τους επαγγελματίες να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.

Αναμένουμε νεότερα για το πότε θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑