Μια αποτελεσματική Social Media Marketing στρατηγική για τις Μικρές Επιχειρήσεις & τις Startups [Infographic]

Ημ/νία: 22 Σεπτεμβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση, μία start up ή ένας solopreneur – τα social media έχουν τη δυνατότητα να σας φέρουν οπαδούς και πωλήσεις. Αλλά για να επωφεληθείτε από όλες τις πιθανές ευκαιρίες της άνθησης της κοινωνικής αγοράς, θα πρέπει να αναπτύξετε μια στρατηγική.

Υπάρχουν πολλές αυθεντίες με άφθονες, περίπλοκες στρατηγικές και σελίδες μεταξύ σελίδων με πληροφορίες. Αλλά έχετε δει μια απλή στρατηγική που είναι εύκολη και κατανοητή για να την ακολουθήσουν; Το παρακάτω infographic από τη Social Media Marketo στοχεύει να παρέχει ακριβώς αυτή τη στρατηγική.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα 12 απλά βήματα για την ανάπτυξη και την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής στρατηγικής στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

a-killer-social-media-marketing-strategy-for-startups-and-small-businesses-infographic

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑