Οι καλύτερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων του #Rio 2016 στο Facebook

Ημ/νία: 25 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, επισκέφτηκαν το Facebook πάρα πολλοί άνθρωποι για να δείξουν την υποστήριξή τους στους αγαπημένους τους αθλητές και στις εθνικές ομάδες˙ κοινοποιώντας μοναδικές στιγμές των αθλητών και σχολιάζοντας τα καλύτερα περιεχόμενα  που αφορούσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους. Με τη Λήξη της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του κόσμου μας, έχουμε συλλέξει όλες τις ιδιαίτερες στιγμές, που έκανε το #Rio 2016 μία από τις πιο διαδραστικές και κοινωνικές  αθλητικές διοργανώσεις.

  • Σε όλο τον κόσμο, 277 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν 1,5 δις αλληλεπιδράσεις που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
untitled

 

Τα κορυφαία posts στο Facebook ήταν:

  1. O Cristiano Ronaldo που συνεχάρη τον Usain Bolt
  2. Η νίκη του  Neymar
  3. Ο Πρωθυπουργός Narendra Modi που συνεχάρη την  PV Sindhu
  4. Ο Zac Efron που έκανε έκπληξη στη Simone Biles
  5. Το χρυσό μετάλλιο του Usain Bolt
  • 15.2 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποίησαν το προφίλ τους  για να δείξουν την υποστήριξή σ την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι 3 κορυφαίες χώρες που το έκαναν αυτό ήταν:

  1. India
  2. Philippines
  3. Pakistan

To Live video που είδαν περισσότερο ήταν του Michael Phelps πριν τον αγώνα του. Έφτασε κοντά στα 4 εκατομμύρια views και το περιεχόμενο ήταν, ότι εγκαταλείπει την ενεργό δράση μετά το #Rio 2016.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑