Κερδίστε 2 συμμετοχές με έκπτωση (από 1.450 στα 950€) στο Digital & Social Media Diploma της KnowCrunch

Ημ/νία: 15 Μαρτίου 2016 | by SMLifeGR

0

Η KnowCrunch σε συνεργασία με το Deree – The American College of Greece παρουσιάζουν το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Digital & Social Media. Το 3ο Digital & Social Media Diploma, διάρκειας 120 ωρών θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου στην Αθήνα στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Deree (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα) με εισηγητές 16 έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

Το socialmedialife.gr και το digitallife.gr προσφέρουν 2 συμμετοχές στο Digital & Social Media Diploma με ειδική τιμή από 1.450€ στα 950€.

Το Digital & Social Media Diploma αποτελεί την πληρέστερη επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας και marketing, που ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές και τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Έχει σκοπό να εκπαιδεύσει φοιτητές, στελέχη και επαγγελματίες με σκοπό να «ανακαλύψουν» το ψηφιακό τους μέλλον στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας που αναζητά εναγωνίως τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στο αντικείμενο του ψηφιακού marketing.

Διαβάστε περισσότερα για το Digital & Social Media Diploma της KnowCrunch εδώ

unspecified2

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας SHARE το διαγωνισμό όταν αυτός αναρτηθεί στο Facebook και Like.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 4 Απριλίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν ακολούθως με ξεχωριστό ποστ στα δύο sites.

Καλή επιτυχία!

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑