Start your MC EXPERIENCE today @ Mediterranean College!

Ημ/νία: 8 Σεπτεμβρίου 2015 | by SMLifeGR

0

Για εσένα που θέλεις να σπουδάσεις στο Νο 1 * Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, να αποκτήσεις ένα αναγνωρισμένο πτυχίο, να κάνεις το μεταπτυχιακό σου και να διεκδικήσεις μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του ενδιαφέροντός σου…

Σε προσκαλούμε να ζήσεις την εμπειρία φοίτησης στο Mediterranean College για μια ημέρα!

Start your MC EXPERIENCE today!

OPEN DAY

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έλα μαζί μας και ζήσε  την εμπειρία φοίτησης  στο Mediterranean College  για μια ημέρα, στο  Open Day που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας.

Mediterranean College-Open Day

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ για να:

  • Παρακολουθήσεις ένα πραγματικό μάθημα στην ειδικότητά σου.
  • Περιηγηθείς στις εγκαταστάσεις μας.
  • Ενημερωθείς για τις υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης που παρέχουμε.
  • Μάθεις για το πλάνο επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης που εφαρμόζουμε.
  • Μιλήσεις με φοιτητές του Κολλεγίου.

Οι πόρτες του Mediterranean College ανοίγουν στις 10.30 π.μ. για τους ενδιαφερόμενους των Σχολών Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών και Μηχανικών ενώ το απόγευμα από τις 5.30μ.μ. θα γίνει η ξενάγηση για τους ενδιαφερόμενους των Σχολών Business & Marketing, Τουρισμού-Φιλοξενίας και Πληροφορικής.

 Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί stand πληροφοριών και υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα του Mediterranean College. Εναλλακτικά, μπορείς να ενημερωθείς ατομικά για το πρόγραμμα ενδιαφέροντός σου από τον σύμβουλο εκπαίδευσης και τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο του προγράμματος. Να σημειωθεί ότι ,θα ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για όσους  υποβάλλουν αίτηση την ίδια ημέρα.

*Το συνεργαζόμενο University of Derby είναι το 1ο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο, από τα εκπροσωπούμενα στην Ελλάδα, στις ειδικότητες Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παιδαγωγικών,  Μηχανικών και Τουρισμού-Φιλοξενίας. 

Πάρε πληροφορίες σήμερα στο 800 11 93 93 93.

Πηγή: ΔΤ

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑