Το πρώτο παιχνίδι του Instagram είναι γεγονός!

Ημ/νία: 28 Ιουλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι το Instagram είναι μια κοινωνική πλατφόρμα για δημοσίευση φωτογραφιών. Είναι γεγονός όμως ότι το Instagram απέκτησε και το πρώτο του παιχνίδι!

Rickstaverse

Το Rickstaverse, όπως ονομάζεται, είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην σειρά Rick and Morty, όπου μετατρέπει το Instagram ένα picture into picture game, με τους παίχτες να ανακαλύπτουν μέσα από τις εικόνες, κάποιες άλλες, ανακαλύπτοντας 25 διαφορετικούς κόσμους.

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού, σύμφωνα με το Mashable, προκειμένου να τοποθετήσουν εικόνες μέσα σε άλλες, αναγκάστηκαν να συνδέσουν 80 λογαριασμούς Instagram. Οι παίκτες, κάθε φορά που πατάνε πάνω σε μια εικόνα, θα τους εμφανίζονται tags όπου επιλέγοντάς τους, θα τους ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους και διαστάσεις. Ακόμη, μπορούν να ανακαλύψουν και πολλά συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία, αν καταφέρουν να τα συλλέξουν όλα, θα μπορούν να δουν αποκλειστικά clips από την 2η σεζόν του Rick and Morty. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν και τον πατέρα του Morty, τον Jerry Smith, μέσω του “Jerrygotchi”.

Μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες για το παιχνίδι εδώ.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑