Twitter Official Partner Program για επιχειρήσεις

Ημ/νία: 2 Ιουνίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Μια νέα υπηρεσία λάνσαρε το Twitter, θέλοντας να πείσει τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του για να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες.

Twitter Partner Program

Η υπηρεσία ονομάζεται Official Partner Program και ουσιαστικά είναι μια νέα πρωτοβουλία προκειμένου να φέρει σε επαφή εταίρους από το Twitter Certified Program καθώς και από το πρόγραμμα Marketing Platform Partner, τα οποία έχουν αναγνωριστεί από το ίδιο το Twitter για τις υψηλές επιπέδου υπηρεσίες, που αποσκοπούν στην επιτυχία μέσα στο κοινωνικό δίκτυο.

Στο πλαίσιο του Official Partner Program, το Twitter συνεργάστηκε με την IBM, με την τελευταία να αναλαμβάνει να  βοηθήσει τους πελάτες να χρησιμοποιούν σωστά τα δεδομένα του Twitter για να προγραμματίσουν και να σχεδιάσουν την μάρκετινγκ στρατηγική τους.

Η νέα υπηρεσία έχει σκοπό να βοηθήσει τα brands να διαχειριστούν τις καμπάνιες τους στο Twitter, καθώς και να χρησιμοποιήσουν τα Analytics εργαλεία για να δουν την πορεία τους μέσα στο κοινωνικό δίκτυο. Στη λίστα με τις χώρες, δεν συγκαταλέγεται ακόμη η Ελλάδα.

Πηγή: Twitter Advertising Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑