7 αλλαγές στις εκδηλώσεις του Facebook

Ημ/νία: 19 Μαΐου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Ο Events Product Manager του Facebook, Aditya Koolwal, έδωσε μερικά hints στο Mashable όσον αφορά αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στις εκδηλώσεις (events) του Facebook, τις οποίες δοκιμάζει η αρμόδια ομάδα. Χωρίς να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε οι αλλαγές αυτές θα είναι διαθέσιμες για τους χρήστες του Facebook, ο Koolwal προτιμά απλά να τις απαριθμήσει.

facebook events

Περισσότερες εκδηλώσεις στο News Feed

Ήδη εμφανίζεται στο News Feed των χρηστών αν κάποιος φίλος μας θα παρευρεθεί σε κάποιο event ή αν κάνει απλά κάποιο reply. Αναμένεται να εμφανίζονται περισσότερα νέα σχετικά με εκδηλώσεις.

Περισσότερες προτεινόμενες εκδηλώσεις στο News Feed

Σε συνδυασμό με την προηγούμενη αλλαγή, εδώ θα έχουμε και την εμφάνιση κάποιων προτεινόμενων εκδηλώσεων, με βάση αυτές που είτε έχετε επιλέξει είτε έχετε κάνει κάποιο reply.

Κοινοποίηση εκδηλώσεων μέσα από τον Facebook Messenger

Αν όντως καταφέρει η ομάδα των Events να δώσει τη δυνατότητα κοινοποίησης μια εκδήλωσης μέσα από τον Messenger, τότε τα 600 εκατομμύρια ενεργών χρηστών μηνιαίως του Messenger, θα έχουν ένα ακόμη εργαλείο να εκμεταλλευτούν.

Στενή σχέση μεταξύ Messenger

Η ομάδα των events θέλει με γρήγορες διαδικασίες να γίνεται η επικοινωνία μεταξύ του διοργανωτή μιας εκδήλωσης και κάποιου που έχουν προσκαλέσει. Επιπλέον, σκοπός είναι οι χρήστες να μην εγκαταλείπουν τον Messenger όταν θέλουν να κοινοποιήσουν μια εκδήλωση.

Δυνατότητα πρόσκλησης ατόμων που δεν διαθέτουν Facebook λογαριασμό

Αν και η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη και δεν έχει δοθεί λύση, ο Koolwal αναφέρει πως δεν αναμένεται αυτή την χρονιά να δοθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα. Παρόλα αυτά, το σκεπτικό της πρόσκλησης ατόμων θα γίνεται με την προσθήκη των email τους.

Ειδοποίηση λήψης εκδήλωσης για τα private events

Οι διοργανωτές μιας εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται αν οι προσκεκλημένοι τους έλαβαν και ανάγνωσαν την πρόσκλησή τους. Το συγκεκριμένο προνόμιο θα ισχύει μόνο για τα private events.

Ξεχωριστή εφαρμογή «Εκδηλώσεις»

Αν και μέχρι στιγμής, η ομάδα των events θέλει να εμπλουτίσει απλά τις δυνατότητες που δίνονται στους χρήστες, υπάρχει και η σκέψη της δημιουργίας μια ξεχωριστής εφαρμογής, ειδικά για τις εκδηλώσεις. Για την ώρα, κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδια του Facebook.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑