Ο «Νόμος της Έλξης» στη Θεσσαλονίκη

Ημ/νία: 18 Μαΐου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Πως μπορούμε να θωρακιστούμε απέναντι στις δυσκολίες προκειμένου να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας; Πως μπορούμε να παρακινηθούμε καλύτερα; Πως μπορούμε να δυναμώσουμε τον εαυτό μας και να είμαστε περήφανοι για τα όσα έχουμε πετύχει; Σίγουρα χρειάζεται η βοήθεια ειδικών. Αν μάλιστα είναι δωρεάν, τότε ακόμα καλύτερα!

money show - ο νόμος της έλξης

Τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο του Money Show o Άκης Αγγελάκης παρουσιάζει μία σειρά δωρεάν σεμιναρίων που καλύπτουν ευρεία θεματολογία

Η φιλοσοφία του Άκη Αγγελάκη εστιάζεται στο γεγονός ότι όποιος θέτει στόχους και κοπιάζει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πετύχει. Η επιτυχία είναι μπροστά από την εργασία μόνο στο λεξικό! Όντας πρωτοπόρος επιστήμονας, δάσκαλος προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τη διδασκαλία βιωματικών σεμιναρίων για την ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων και την επίτευξη επαγγελματικής ευημερίας.

Έτσι στις 22, 23 & 24 Μαΐου, στο HYATT REGENCY στη Θεσσαλονίκη ο Άκης Αγγελάκης μας προσκαλεί στο Money Show στη Θεσσαλονίκη.

 Ο «νόμος» της Έλξης : Η άλλη άποψη – Σάββατο 23 Μαΐου, ώρες 20:00- 22:00, αίθουσα Ballroom 3

Θα γίνει το πρωτοποριακό σεμινάριο με στόχο να δώσει επιστημονικές και πρακτικές απαντήσεις και τεχνικές στο πώς να χρησιμοποιούμε δημιουργικά το μυαλό μας για να αντιμετωπίζουμε και να λύνουμε προβλήματα, δυσκολίες και αλλαγές στη ζωή μας.  Γιατί και πως μπορούμε να γίνουμε οι «γητευτές» του νου μας αντί οι υπηρέτες του.  Θα σας εξηγήσω σε γλώσσα απλή και κατανοητή τους «μηχανισμούς» της πνευματικής και συναισθηματικής επιτυχίας και ευημερίας που δίνουν νόημα στη ζωή και στις σχέσεις μας.

Ο «νόμος» της Έλξης στις πωλήσεις – Έτσι θα πετύχεις τους στόχους σου!  –  Κυριακή 24 Μάιου, ώρες 15:00 – 17:00, αίθουσα Ballroom 3

Στο σεμινάριο αυτό προχωρούμε πέρα από τα «όρια» του νόμου της έλξης και βλέπουμε τεχνικές, στρατηγικές και πρακτικές που μπορούμε να ενεργοποιήσουμε για να επιτύχουμε τους στόχους που βάζουμε στην επαγγελματική μας ζωή. Ένα σεμινάριο ειδικά σχεδιασμένο για πωλητές, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, ασφαλιστές, κτηματομεσίτες, καταστηματάρχες.  Θα δούμε συγκεκριμένες και στοχευόμενες ενέργειες που χρειάζεται να κάνει κάθε επαγγελματίας που είναι στις πωλήσεις για να ξεφύγει από τα προβλήματα και τα εμπόδια που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση.

MLM : Δικτυακό Μάρκετινγκ : Τεχνικές Εξεύρεσης – Ηγεσίας και Παρακίνησης συνεργατών – Κυριακή 24 Μαΐου, ώρες 10:00 – 12:00,  αίθουσα Έφεσος 3

Ίσως το καλύτερο, πλουσιότερο σε ύλη και ιδέες σεμινάριο Δικτυακού Μάρκετινγκ.  Θα σας ενθουσιάσει! Γεμάτο με φρέσκες ιδέες για καλύτερη εξεύρεση ποιοτικών συνεργατών, παρακίνηση των δικτύων σας και αποτελεσματική ηγεσία.

Όσοι το έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα έχουν εντυπωσιαστεί από την απλότητα των διδασκόμενων τεχνικών και συνάμα, την εύκολη εφαρμογή τους στην πράξη.  Θα σας παρακινήσει και θα σας βοηθήσει να κάνετε ριζικές αλλαγές στον τρόπο που μέχρι χτες κυνηγούσατε την επιτυχία, την ευημερία και την οικονομική ανεξαρτησία στη ζωή και στη δουλειά σας.

Πάρε πίσω τη ζωή σου! – Κυριακή 24 Μαΐου, ώρες 19:00 – 21:00, αίθουσα Ballroom 3

Μια «έκρηξη» παρακίνησης για περισσότερη προσωπική ενδυνάμωση που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή.   Ιδέες για καλύτερη ζωή, προσωπική βελτίωση, διαχείριση της αγωνίας, του φόβου και του στρες. Ένα σεμινάριο που αξίζει να το παρακολουθήσετε μαζί με φίλους, αγαπημένους, συνεργάτες.   Είναι το «άρωμα» μιας ζωής γεμάτης εμπειρίες καλές και άσχημες, έτσι όπως θα συμβούλευα να ζήσουν τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, οι αγαπημένοι μου.   Θα μάθετε γιατί αξίζει να συνεχίζετε να πολεμάτε για τις αξίες σας, για το σκοπό της ζωής σας και για ένα καλύτερο μέλλον.  Θα ακούσετε τρόπους που θα σας εμπνεύσουν να τους μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, φίλους, πελάτες και συνεργάτες.  Μια εξαιρετική δουλειά που θα σας μείνει στο μυαλό για πολύ καιρό!

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών, Πανεπιστημίου Πειραιώς

Μεγάλοι Χορηγοί : Interamerican, & Mega Brokers.

Χορηγοί: Smart Press, Just On Line, Airblock, Union Optic, Forum, Πύρινος Κόσμος & Rakson

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑