Σύντομα δωρεάν κλήσεις WhatsApp για iPhone

Ημ/νία: 23 Απριλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι χρήστες WhatsApp θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν κλήσεις μέσα από το iPhone τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο update θα φέρει στην εφαρμογή τη λειτουργία των φωνητικών κλήσεων. Οι κλήσεις θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Wi Fi ή μέσω του παρόχου τους, χωρίς όμως να χρεώνει τον χρήστη. Έτσι, η εφαρμογή αποκτά ένα free-of-charge χαρακτήρα, κάνοντάς τηv ακόμη πιο ισχυρή καθώς οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν με φίλους τους απ’ όλο τον κόσμο, χωρίς έξτρα χρεώσεις.

iOS WhatsApp

Με το νέο update, διευκολύνεται και η διαδικασία κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο μέσω της εφαρμογής. Επιπλέον, τα chats αποκτούν ένα κουμπί «γρήγορης κάμερας», επιτρέποντας τη λήψη και την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο, μέσα από τα μηνύματα του WhatsApp, ενώ μπορείτε να τα επεξεργαστείτε κάνοντας περικοπή ή περιστροφή αυτών πριν τα αποστείλετε.

Τέλος, το WhatsApp αποκτά και το δικό του sharing extension, το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέσα από τις ρυθμίσεις του Safari, πατώντας το κουμπί More.

Αν και το update είναι διαθέσιμο για iOS στο App Store, οι δωρεάν κλήσεις θα είναι στη διάθεση των χρηστών μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑