Αναβάθμιση του Vine για τους χρήστες Windows Phone 8.1

Ημ/νία: 7 Απριλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Νέα αναβάθμιση ανακοίνωσε το Vine για τους χρήστες τηλεφώνων Windows Phone 8.1, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές. Πιο αναλυτικά:

  • Οι χρήστες Vine μπορούν να εισάγουν στην εφαρμογή, βίντεο από τη συλλογή του κινητού τους, απλά πατώντας το εικονίδιο κάτω αριστερά από την οθόνη καταγραφής.

  • Είναι δυνατή η επεξεργασία των Vine video αλλάζοντας τη σειρά των κλιπς ή ακόμη και διαγράφοντας αυτά που δεν σας αρέσουν.

  •  Αποθήκευση ενός βίντεο σαν πρόχειρο, ώστε να επιστρέψετε σε αυτό για να το επεξεργαστείτε ξανά.

Το Vine πρόσθεσε και τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων Vine (βίντεο) με τους Vine φίλους σας. Πατήστε το νέο εικονίδιο πάνω δεξιά προκειμένου να στείλετε ένα Vine μήνυμα (VMs) αλλά και να δείτε τι σας έχουν στείλει. Μπορείτε επίσης να στείλετε και απλό μήνυμα κειμένου.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τον αριθμό προβολής των βίντεό σας (loop count). Η καταγραφή γίνεται μέσω της προβολής του βίντεό σας στην εφαρμογή Vine και στο web, συμπεριλαμβάνοντας και την ενσωμάτωση του βίντεό σας σε άλλα δίκτυα, όπως αυτό του Twitter. Το Vine αποφάσισε μεταξύ άλλων να επανασχεδιάσει την εμφάνιση των feeds που αφορούν το  λογαριασμό σας, ενημερώνοντάς για την πορεία του βίντεό, όπως για παράδειγμα αν έχει πολλά likes ή λούπες (loops). Ακόμη, οι χρήστες ενημερώνονται και για το πότε κάποιος φίλος δημιουργεί Vine λογαριασμό.

Τέλος, οι Vine χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το χρώμα του προφίλ τους, επιλογή που θα βρουν στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Θα βρείτε το ενημερωμένο Vine για Windows 8.1 smartphones στο Windows Store.

Πηγή: Official Vine Blog

Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑