Το Facebook Messenger αποκτά λειτουργία αποστολής χρημάτων

Ημ/νία: 17 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Facebook προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση όσον αφορά την chat εφαρμογή Messenger, αφού μέσα στους επόμενους μήνες οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να στέλνουν χρήματα στους φίλους τους και να δέχονται χρήματα από αυτούς, εύκολα, με ασφάλεια και δωρεάν.

Facebook messenger money transactions

Ξεκινώντας πρώτα τις δοκιμές από τις ΗΠΑ για iOS, Android και desktop, ένα νέο εικονίδιο με το σήμα του δολαρίου αναμένεται να προστεθεί στη μπάρα με τα υπόλοιπα εικονίδια μιας συνομιλίας μέσα στους επόμενους μήνες. Το εικονίδιο αυτό θα επιτρέπει την αποστολή χρημάτων, πληκτρολογώντας το ποσό που επιθυμεί ο χρήστης και στη συνέχεια προσθέτοντας τα στοιχεία μιας Visa ή Mastercard. Πιστωτικές κάρτες, προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες και η υπηρεσία Paypal, δε θα είναι αρχικά διαθέσιμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υπηρεσία Snapcash επιτρέπει αποστολή χρημάτων μέσω Snapchat

Η μεταφορά χρημάτων γίνεται άμεσα, με τα χρήματα να γίνονται διαθέσιμα εντός 3 εργάσιμων ημερών (όπως σε μια κανονική κατάθεση), χωρίς το Facebook να παρακρατά κάποιο ποσό για τη συναλλαγή των χρηστών.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑