Το Swarm απέκτησε προσωπικά μηνύματα για να κανονίζετε εξόδους

Ημ/νία: 14 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέχρι πρότινος, οι Swarm χρήστες μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους δημόσια, λέγοντας για παράδειγμα «Ποιος θέλει να πάμε για μια μπύρα;». Για προσωπική επικοινωνία έπρεπε να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους εκτός εφαρμογής, χρησιμοποιώντας ίσως κάποια άλλη Social Media εφαρμογή. Αυτό πλέον αλλάζει.

Swarm messages chat

Η ομάδα του Swarm ανακοίνωσε μέσω του Foursquare blog πως το Swarm απέκτησε λειτουργία μηνυμάτων, ή πιο απλά chat. Οι χρήστες, λοιπόν, μπορούν πλέον να στέλνουν προσωπικά μηνύματα σε έναν φίλο τους, σε κάποιο group χρηστών ή σε όσους φίλους βρίσκονται κοντά τους.

Τα μηνύματα μπορούν να περιέχουν κείμενο και φωτογραφίες, ενώ επίσης είναι δυνατή η κοινοποίηση της τοποθεσίας του χρήστη. Τέλος, σε ακόμη μία εφαρμογή με messenger ιδιότητες, η λειτουργία «Διαβάστηκε» είναι εκεί για να γνωρίζετε πότε και από ποιους διαβάζονται τα μηνύματα σας.

Εκτός λοιπόν από τα check in σας, μπορείτε πλέον να ενημερώνετε τους φίλους σας και να κανονίζετε τις εξόδους σας μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑