Νέος υπεύθυνος για το Google+ και διαχωρισμός σε Photos και Streams

Ημ/νία: 2 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ήταν Απρίλιος του 2014, όταν ο δημιουργός και «πατέρας» του Google+, Vic Gundotra, αποχώρησε από τη Google και τη θέση του ανέλαβε ο τότε Vice President of Engineering, Dave Besbris. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, αλλάζει και πάλι ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Δικτύου, με τον Bradley Horowitz, VP of product μέχρι πρότινος, να αναλαμβάνει να ηγηθεί των Google Photos και Streams.

Bradley Horowitz Google+

Όπως καταλάβατε, η Google αποφάσισε να διαχωρίσει το Κοινωνικό Δίκτυο της σε τρεις κύριους τομείς, δύο από τους οποίους θα είναι οι Photos και Streams. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολύ ισχυρά εργαλεία για επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο στο Κοινωνικό Δίκτυο, ενώ επίσης τα streams ενημερώνουν καλά τους χρήστες για χρήστες, σελίδες και κοινότητες που ακολουθούν.

Ο τρίτος τομέας είναι η messenger υπηρεσία Hangouts, μέσω της οποίας επικοινωνούσαν οι χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου, με τη Google να θέλει να ανεξαρτητοποιήσει την υπηρεσία και να την προωθήσει σε περισσότερους. Δε γνωρίζουμε (ακόμη) ποιος θα ηγηθεί του Hangouts.

Σύντομα αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις, ίσως και τον Μάιο στο Google I/O 2015.

Πηγή: G+ post

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑