Ο δημιουργός του Google+ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Google!

Ημ/νία: 25 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο Vic Gundotra, ή αλλιώς ο δημιουργός του Google+, ανακοίνωσε μέσα από μία δημοσίευση (βρείτε την στο τέλος του άρθρου) την αποχώρηση του από τη Google έπειτα από σχεδόν 8 χρόνια. Μέσα στο διάστημα αυτό, εργάστηκε ως υπεύθυνος για όλες τις mobile εφαρμογές της Google, ξεκίνησε τα συνέδρια Google I/O και φυσικά δημιούργησε από το μηδέν το Κοινωνικό Δίκτυο Google+.

Vic Gundotra is leaving google

Οι λόγοι αποχώρησης του Vic Gundotra από τη Google δεν έχουν γίνει γνωστοί και ο ίδιος εξηγώντας ένα αληθινό συμβάν, κατέληξε στο ότι επιθυμεί να κάνει ένα νέο ταξίδι και πως είναι ενθουσιασμένος γι’αυτό. Η πληροφορία της αποχώρησης είχε διαρρεύσει δυο μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση, μέσω του Secret, στο οποίο ειπώθηκε πως ο Gundotra περνά από συνεντεύξεις για κάποια θέση εργασίας. Τη θέση του στο τιμόνι του Google+ αναμένεται να αναλάβει ο Dave Besbris, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει τον τίτλο «Vice President of Engineering for Google+».

Τέλος, με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Gundotra ο Larry Page, συνιδρυτής και CEO της Google, ο οποίος τον αποχαιρέτησε και τον ευχαρίστησε για τα 8 χρόνια εργασίας του στη Google.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος υπεύθυνος για το Google+ και διαχωρισμός σε Photos και Streams

Πηγή: Google Plus Daily

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑