Η πλατφόρμα σχολίων Disqus έγινε και Κοινωνικό Δίκτυο

Ημ/νία: 27 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία από τις παλαιότερες υπηρεσίες για ενσωμάτωση συστήματος σχολίων στα sites, το Disqus, πραγματοποίησε πρόσφατα αλλαγές οι οποίες το μετατρέπουν σε Κοινωνικό Δίκτυο για όσους επισκέπτονται τη σελίδα του και δε μένουν μονάχα στα sites που φιλοξενείται.

Disqus as a social network

Το Disqus διαθέτει πλέον αρχική σελίδα η οποία εμφανίζει στο κέντρο είτε περιεχόμενο το οποίο συνίσταται από την ομάδα του και από χρήστες τους οποίους ακολουθεί ο χρήστης, είτε σχόλια από χρήστες και από sites που ακολουθεί ο χρήστης ή απαντήσεις σε σχόλια του χρήστη, είτε, τέλος, συζητήσεις από τις νέες κοινότητες του Disqus, ονομαζόμενες και ως κανάλια (π.χ. το Plot Threads για ταινίες).

Εκτός από την αρχική σελίδα, υπάρχει επίσης το Inbox για ειδοποιήσεις στον χρήστη, όπως όταν κάποιο σχόλιο του γίνεται upvote ή όταν τον καλεί κάποιος να συμμετάσχει σε κάποια συζήτηση. Τελευταία στο οριζόντιο μενού είναι η επιλογή Discover για ανακάλυψη νέων κοινοτήτων-καναλιών.

Τέλος, για χρήστες οι οποίοι διαθέτουν το σύστημα σχολίων του Disqus σε δικά τους sites, τα σχόλια από αυτά εμφανίζονται κανονικά στην αρχική σελίδα.

Πηγή: The Verge

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑