Διαχειριστείτε τις FB διαφημίσεις σας σε iOS με το Facebook Ads Manager!

Ημ/νία: 24 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό πως δε ζούμε μονάχα στην εποχή των Social Media, αλλά και στην εποχή των κινητών συσκευών και πιο συγκεκριμένα των smartphones και tablets. Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να πραγματοποιηθεί από κάποιον σταθερό ή φορητό Η/Υ, μπορεί να πραγματοποιηθεί και εν κινήσει από μια μικρότερη σε μέγεθος οθόνη και από ένα εικονικό πληκτρολόγιο.

Facebook Ads Manager for iOS

Τις τάσεις της τεχνολογίας ακολουθούν και οι διαφημιστές, με την ομάδα του Facebook να τους έχει ήδη διαθέσει μία mobile έκδοση του Ads Manager site για να δημιουργούν νέες διαφημίσεις και αν διαχειρίζονται τις υπάρχουσες. Από σήμερα, ο browser αφήνεται στην άκρη, καθώς η εφαρμογή Facebook Ads Manager κάνει την εμφάνιση της σε iOS! Όσον αφορά τις Android συσκευές, η εφαρμογή θα διατεθεί στο λειτουργικό της Google μέσα στους επόμενους μήνες.

Facebook Ads Manager for iOS

Μέσω του Facebook Ads Manager app, οι πλέον πάνω από 2 εκατ. διαφημιστές του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση των διαφημίσεων τους, να επεξεργάζονται τις υπάρχουσες διαφημίσεις (τύπο, κοινό, budget, πρόγραμμα), να δέχονται push ειδοποιήσεις σχετικά με τη λήξη μιας διαφήμισης ή όταν αυτή πλησιάζει το όριο ενός budget, και φυσικά να δημιουργούν νέες διαφημίσεις.

Πηγή: FB for Business

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑