Τα Facebook βίντεο πρώτα στην οργανική απήχηση των σελίδων! (έρευνα)

Ημ/νία: 18 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν διαχειρίζεστε Facebook σελίδα και θέλετε να αυξήσετε την οργανική απήχηση των δημοσιεύσεων σας, τότε επενδύστε στο βίντεο. Όχι στο βίντεο σε πλατφόρμες όπως το YouTube, αλλά κατευθείαν στο Facebook. Αξίζει να το κάνετε όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Facebook most popular videos december 2014

Νέα έρευνα της Socialbakers σε 4.445 Facebook σελίδες διαφόρων brands και περισσότερες από 670.000 δημοσιεύσεις, έδειξε πως το βίντεο είναι το καλύτερο περιεχόμενο για περισσότερες προβολές σε μια δημοσίευση. Αν και οι φωτογραφίες χρησιμοποιούνται πιο συχνά από βίντεο, κείμενο και συνδέσμους, εν τέλει έχουν τα χειρότερα αποτελέσματα σε σύγκριση με τους άλλους τύπους, όσον αφορά την οργανική απήχηση.

Facebook organic reachΗ έρευνα της Socialbakers κατέληξε πως οι βίντεο δημοσιεύσεις έχουν κατά μέσο όρο οργανική απήχηση 8.7%, τα status updates 5.8%, οι σύνδεσμοι 5.3% και τέλος οι φωτογραφίες 3.7%.  Τα προηγούμενα νούμερα όσον αφορά fans και μη των σελίδων, καθώς αν λάβουμε υπόψιν μονάχα τους fans των σελίδων και κατά πόσο αυτοί βλέπουν τις δημοσιεύσεις, τότε έχουμε 5.7% για τα βίντεο, 4.8% για τα status updates, 3.8% για τους συνδέσμους και 2.3% για τις φωτογραφίες.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑