Τα οικονομικά αποτελέσματα του LinkedIn για το 4ο τρίμηνο του 2014

Ημ/νία: 6 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Λίγες μέρες μετά τα οικονομικά αποτελέσματα του Facebook για το 4ο τρίμηνο του 2014 (1η Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου), ήρθε η ώρα για τα αντίστοιχα οικονομικά αποτελέσματα του επαγγελματικού Κοινωνικού Δικτύου LinkedIn.

LinkedIn

Όπως φαίνεται, το LinkedIn διανύει την καλύτερη περίοδο του, αφού οι εγγεγραμμένοι χρήστες του αυξήθηκαν σε 347 εκατομμύρια, ο μέσος όρος των επισκέψεων των εγγεγραμμένων χρηστών σε 93 εκατομμύρια και τέλος οι συνολικές επισκέψεις για το 4ο τρίμηνο σε 30 δισεκατομμύρια.

Περνώντας στα οικονομικά νούμερα, το LinkedIn είχε έσοδα της τάξης των 643 εκατ. δολαρίων το 4ο τρίμηνο του 2014, με τα συνολικά έσοδα του έτους να φτάνουν τα 2,22 δισ. δολάρια. Για το 4ο τρίμηνο, τα έσοδα προήλθαν κατά 19% από τις premium εγγραφές των χρηστών, κατά 24% από τα Marketing Solutions προϊόντα και κατά 57% από τα Talent Solutions προϊόντα.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, δείτε την παρουσίαση που ακολουθεί και επισκεφθείτε τη σελίδα investors του LinkedIn.

Πηγή: Official Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑