Τα Instagram βίντεο αναπαράγονται πλέον… επ’αόριστον!

Ημ/νία: 5 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Instagram παραμένει έως και σήμερα μία δημοφιλής social εφαρμογή φωτογραφιών. Αν και η εφαρμογή υποστηρίζει λήψη και επεξεργασία βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων, λίγοι είναι οι χρήστες οι οποίοι προτιμούν να τραβήξουν βίντεο αντί για φωτογραφία, ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι προτιμούν να αναπαράγουν βίντεο διάρκειας 6 δευτερολέπτων μέσω του Vine.

instagram video

Ίσως να μην το παρατηρήσατε, αλλά πλέον το Instagram απέκτησε βίντεο τα οποία αναπαράγονται επ’αόριστον, μέχρι δηλαδή ο χρήστης να πατήσει παύση. Παρόμοια λειτουργία συναντάμε στο Vine, το οποίο μάλιστα διαθέτει μετρητή επαναλήψεων των βίντεο του, κάτι το οποίο αναδεικνύει τα δημοφιλή βίντεο.

Μέσω της αυτόματης αναπαραγωγής και των επαναλήψεων, οι Instagram χρήστες αναμένεται να αναπαράγουν περισσότερα βίντεο, κάτι το οποίο μάλιστα θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους διαφημιστές. Επίσης, οι επαναλήψεις είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορεί να μετρηθεί η απόδοση μιας διαφήμισης.

Η λειτουργία των επαναλήψεων είναι διαθέσιμη στα βίντεο μέσω υπολογιστή και μέσω των Android/iOS εφαρμογών.

A video posted by Scott Myrick (@scott_myrick) on

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑