Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Twitter «instant timeline» για τους νέους χρήστες

Ημ/νία: 3 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα του Twitter αποφάσισε να ξεκινήσει τις δοκιμές της νέας λειτουργίας «instant timeline» για τους νέους χρήστες από Android συσκευές, όπως είχε υποσχεθεί μέσα στο 2014.

twitter

Με την εγγραφή ενός νέου χρήστη, το Twitter συνεχίζει κανονικά να προτείνει το σκανάρισμα της λίστας επαφών τηλεφώνου, ούτως ώστε να προτείνει στο χρήστη να ακολουθήσει όσους φίλους του επιθυμεί. Ανάλογα με τα follow του χρήστη, θα εμφανιστούν κάποια tweets στην αρχική σελίδα του, κάτι το οποίο σημαίνει πως χωρίς follow η αρχική σελίδα θα μείνει κενή. Όχι πια.

Κάποιοι νέοι χρήστες μέσω Android συσκευών βίωσαν την εμπειρία της νέας λειτουργίας «instant timeline», χάρη στην οποία η αρχική σελίδα τους γέμισε με tweets από λογαριασμούς τους οποίους δεν ακολουθούσαν. Οι λογαριασμοί αυτοί προήλθαν μέσω των φίλων τους, δηλαδή μέσω του σκαναρίσματος της λίστας επαφών τηλεφώνου, χωρίς απαραίτητα οι χρήστες να ακολούθησαν κάποιον φίλο τους.

Με την κίνηση αυτή, η ομάδα του Twitter θέλει να βοηθήσει τους νέους χρήστες να προσαρμοστούν ευκολότερα στο Κοινωνικό Δίκτυο και στο περιβάλλον χρήστη του. Είναι μία καλή αρχή, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει φυσικά να κάνουν τα δικά τους follow για να ενημερώνονται με tweets τα οποία τους ενδιαφέρουν. Στόχος είναι όλοι οι χρήστες να προχωρήσουν και να μη μείνουν στο «instant timeline», το οποίο είναι ένα βοηθητικό εργαλείο για τους νέους χρήστες.

Πηγή: SocialTimes

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑