Το Twitter αποκάλυψε νέες επερχόμενες λειτουργίες!

Ημ/νία: 14 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μπορεί το Twitter να θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα Κοινωνικά Δίκτυα, όμως είναι γνωστά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει με πολλούς χρήστες οι οποίοι εγγράφονται και το παρατούν, ή δε δημοσιεύουν ποτέ γιατί δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί. Προσπαθώντας να γίνει καλύτερο, η ομάδα του Twitter αποκάλυψε στο συνέδριο Analyst Day κάποιες από τις νέες επερχόμενες λειτουργίες.

coming soon twitter

Μέσα στο πρώτο μισό του 2015, οι Twitter χρήστες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθούν βίντεο, αλλά και να κάνουν λήψη, να επεξεργάζονται και να διαμοιράζονται τα δικά τους βίντεο απευθείας στο Κοινωνικό Δίκτυο.

twitter timeline highlights

Μία ακόμη νέα λειτουργία θα έχει να κάνει με highlights από tweets τα οποία ίσως έχασε κάποιος χρήστης διότι δε βρισκόταν στο Twitter την ώρα που δημοσιεύθηκαν, ή δεν τα είδε λόγω της μεγάλης ποσότητας των tweets της αρχικής σελίδας, αν ο χρήστης ακολουθεί πολλούς άλλους χρήστες.

Μία λύση στο πρόβλημα της κενής σελίδας των νέων χρηστών, ίσως είναι ένα στιγμιαίο και εξατομικευμένο Timeline από tweets τα οποία θα εμφανίζονται στους νέους χρήστες και θα τους βοηθούν να καταλάβουν καλύτερα τη χρήση του Twitter.

twitter dms private tweets

Τέλος, τα DMs, δηλαδή η λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων, αναμένονται να αποκτήσουν αρκετές νέες λειτουργίες. Μία από αυτές θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη εβδομάδα και έχει να κάνει με το διαμοιρασμό και την ιδιωτική συζήτηση γύρω από tweets.

Πηγές: Twitter Blog, AllTwitter

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑