Η social εφαρμογή βίντεο Vine συμπληρώνει δύο χρόνια!

Ημ/νία: 23 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ήταν 24 Ιανουαρίου του 2013 όταν το Vine συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό του ίντερνετ. Έκτοτε, αγαπήθηκε από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι δε σταματούν να κοινοποιούν και να διαμοιράζονται βίντεο από κάθε στιγμή τους. Αύριο, η δημοφιλής social εφαρμογή συμπληρώνει δύο χρόνια κυκλοφορίας!

Vine 2nd birthday

Για όσους δε γνωρίζετε το Vine, πρόκειται για μία social εφαρμογή λήψης, διαμοιρασμού και επεξεργασίας βίντεο, μέγιστης διάρκειας 6 δευτερολέπτων. Ανήκει στο Twitter από τον Οκτώβριο του 2012 και θεωρείται ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του Instagram.

Η ομάδα του Vine δημιούργησε ειδική σελίδα για να γιορτάσει τα 2α γενέθλια της εφαρμογής, στην οποία έχετε τη δυνατότητα να βρείτε και να παρακολουθήσετε δημοφιλή βίντεο από όλη τη 2η χρονιά.

Τέλος, από τον Απρίλιο του 2014 όταν ξεκίνησε η κυκλοφορία της λειτουργίας μέτρησης των επαναλήψεων των Vine βίντεο, μάθαμε πως έως και σήμερα τα συνολικά views έχουν ξεπεράσει τα 347.186.768.222.

Πηγή: Vine blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑