Πώς να δημοσιεύετε αυτόματα tweets με τις Facebook δημοσιεύσεις σας

Ημ/νία: 13 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Εν έτι 2015, όλοι διατηρούμε λογαριασμούς σε πολλά Κοινωνικά Δίκτυα. Ναι, μπορεί το Facebook να θεωρείται ο βασιλιάς, όμως τα Twitter, Google+ και Instagram, για παράδειγμα, ανήκουν στα πολύ δημοφιλή Social Media. Είναι χρονοβόρο και κουραστικό να δημοσιεύετε το ίδιο μήνυμα σε όλα τα Κοινωνικά Δίκτυα. Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με την αυτόματη δημοσίευση των Facebook δημοσιεύσεων σε tweets, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε προσωπικούς λογαριασμούς όσο και σε σελίδες τις οποίες διαχειρίζεστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόματη δημοσίευση των tweets σας σε Facebook προφίλ ή σελίδα

how to auto tweet facebook posts

1. Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο fb.com/twitter και κάντε κλικ στην επιλογή «Σύνδεσμος για το Twitter» για τον προσωπικό λογαριασμό σας ή για κάποια σελίδα την οποία διαχειρίζεστε.

how to auto tweet facebook posts

2. Αφού συνδεθείτε με τα στοιχεία του Twitter λογαριασμού, κάντε κλικ στην επιλογή «Authorize app».

how to auto tweet facebook posts

3. Αν και η σύνδεση έχει ήδη πραγματοποιηθεί, μπορείτε να επιλέξετε ποια είδη δημοσιεύσεων θέλετε να δημοσιεύονται αυτόματα σε tweets. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να είναι μόνο οι φωτογραφίες.

4. Πατήστε την επιλογή «Αποθήκευση αλλαγών» για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις του βήματος 3.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως μονάχα οι δημόσιες Facebook δημοσιεύσεις σας θα δημοσιεύονται αυτόματα σε tweets, καθώς οι υπόλοιπες είναι μονάχα για περιορισμένο κοινό.

Τέλος, για αποσύνδεση από το Twitter μπορείτε να επισκεφθείτε και πάλι τον σύνδεσμο fb.com/twitter και να επιλέξετε «Αποσύνδεση από το Twitter».

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑