Αυτόματη δημοσίευση των tweets σας σε Facebook προφίλ ή σελίδα

Ημ/νία: 18 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είδαμε πριν λίγες μέρες τον επίσημο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δημοσιεύετε αυτόματα στο Twitter όσα λέτε στο Facebook προσωπικό προφίλ σας ή στις Facebook σελίδες τις οποίες διαχειρίζεστε. Ήρθε η ώρα να δούμε το ανάποδο, δηλαδή πώς μπορείτε να δημοσιεύετε το περιεχόμενο των tweets και retweets σας στα FB προφίλ και σελίδες σας.

how to auto post tweets to facebook 1

1. Συνδεθείτε στη σελίδα εφαρμογών του Twitter και κάντε κλικ στην επιλογή «Σύνδεση στο Facebook».

how to auto post tweets to facebook 2

2. Κάντε κλικ στην επιλογή «Okay» στο νέο πλαίσιο το οποίο θα εμφανιστεί.

how to auto post tweets to facebook 3

3. Ρυθμίστε το κοινό των δημοσιεύσεων με τα tweets τα οποία θα δημοσιεύονται αυτόματα μελλοντικά στο Facebook προφίλ σας.

4. Μόλις είστε έτοιμοι κάντε κλικ στην επιλογή «Okay».

how to auto post tweets to facebook 4

5. Κάντε κλικ στην επιλογή «δημοσίευση αναμεταδόσεων στο Facebook» αν επιθυμείτε να δημοσιεύονται και τα retweets σας εκτός από τα tweets σας.

Μέχρι και το βήμα 5, έχετε ρυθμίσει τα μελλοντικά tweets σας να δημοσιεύονται στο προσωπικό FB προφίλ σας. Για να ρυθμίσετε τα tweets σας να δημοσιεύονται σε κάποια FB σελίδα την οποία διαχειρίζεστε, προχωρήστε με τα παρακάτω βήματα.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή «Allow».

how to auto post tweets to facebook 5

7. Στο νέο πλαίσιο κάντε κλικ στην επιλογή «Okay».

how to auto post tweets to facebook 6

8. Αν δεν θέλετε να tweets σας να δημοσιεύονται στο προσωπικό FB προφίλ σας, παρά μόνο στη FB σελίδα σας, τότε βεβαιωθείτε πως η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι τικαρισμένη. Η μετάφραση της δεν είναι ακριβής, καθώς αναφέρεται σε προφίλ και όχι σε σελίδα.

9. Τικάρετε τη δεύτερη επιλογή «δημοσίευσε στη σελίδα μου στο Facebook» και επιλέξτε μια από τις σελίδες που διαχειρίζεστε.

Για αποσύνδεση του FB λογαριασμού σας από το Twitter, απλά συνδεθείτε στη σελίδα εφαρμογών του Twitter και πατήστε την επιλογή «Αποσυνδεθείτε» δεξιά από το Facebook Connect.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι απαντήσεις σας σε tweets, τα λεγόμενα replies, δε θα δημοσιεύονται στο Facebook, και πως απαιτείται τα tweets σας να είναι δημόσια προς προβολή και όχι ιδιωτικά.

Πηγή: Twitter Help Center

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑