Παλαιά tweets εμφανίζονται στις οθόνες των χρηστών χάρη σε νέα λειτουργία

Ημ/νία: 1 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter από το ξεκίνημα του πίσω στο 2006 εμφάνιζε πάντα στους χρήστες όλο το περιεχόμενο όσων ακολουθούν με χρονολογική σειρά. Σύμφωνα με μία νέα λειτουργία την οποία ακούσαμε το Νοέμβριο και η οποία έχει κάνει την εμφάνιση της σε μεγάλη μερίδα χρηστών, παλαιά tweets κάνουν την εμφάνιση τους στο πάνω μέρος των οθονών των χρηστών.

twitter while you were away tweets

Πολλοί χρήστες οι οποίοι δεν επισκέπτονται συχνά το Twitter από τις κινητές τους συσκευές, βλέπουν με κάθε τους επίσκεψη τη νέα λειτουργία «While You Were Away…» να τους εμφανίζει στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας παλαιά tweets τα οποία έχασαν και αξίζει να δουν. Δε γνωρίζουμε με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή των tweets, αν και σίγουρα παράγοντες όπως τα favorites, retweets και replies θα παίζουν το ρόλο τους.

Με τον τρόπο αυτό, για πρώτη φορά το Twitter λειτουργεί παρόμοια με το Facebook, το οποίο επίσης εμφανίζει στους χρήστες του παλαιό περιεχόμενο το οποίο έχασαν και θεωρείται κατάλληλο γι’αυτούς.

Είναι γνωστό πως το Twitter πειραματίζεται πολύ τον τελευταίο καιρό, αφού εκτός από την προβολή παλαιών tweets έχουμε επίσης δει τη διανομή περιεχομένου από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθούν οι χρήστες.

Update: Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα Twitter λειτουργία «While you were away»

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑