Ιδού τα 5 νέα φίλτρα των Instagram φωτογραφιών!

Ημ/νία: 17 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Instagram παρουσίασε 5 νέα φίλτρα φωτογραφιών στο επίσημο blog της, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα μέσω των εκδόσεων 6.4.0 για iOS και 6.12.0 για Android. Παρέα με τα νέα φίλτρα, θα παρατηρήσετε μερικές αλλαγές στα εικονίδια της εφαρμογής, καθώς και νέα επιλογή διαχείρισης της σειράς των φίλτρων.

Οι ονομασίες των 5 φίλτρων είναι Slumber, Crema, Ludwig, Aden και Perpetua. Τελευταία φορά που είδαμε νέα φίλτρα στην εφαρμογή ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν τα Willow και Mayfair έκαναν την εμφάνιση τους.

Instagram new filters

Παρέα με τα νέα φίλτρα, θα παρατηρήσετε πως πλέον το αερόστατο το οποίο διακοσμούσε τα εικονίδια των φίλτρων απουσιάζει, και τη θέση του έχει πάρει μια θολή προεπισκόπηση της κάθε εικόνας με το κάθε φίλτρο.

Τέλος, η νέα επιλογή «Manage» η οποία εντοπίζεται μετά το τελευταίο φίλτρο κατά τη δημιουργία εικόνας, επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τη σειρά των φίλτρων και να τα τοποθετήσουν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, για παράδειγμα βάζοντας πρώτα τα πιο αγαπημένα τους.

Ακολουθούν πέντε παραδείγματα εικόνων με τα νέα πέντε Instagram φίλτρα.

Instagram Aden photo filter

Instagram Crema photo filter

Instagram Ludwig photo filter

Instagram Perpetua photo filter

Instagram Slumber photo filter

Πηγή: Official Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑