Το Instagram διαγράφει spam λογαριασμούς και εισάγει verified badges

Ημ/νία: 11 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Instagram γιορτάζει τους 300 εκατ. χρήστες! Ήταν Μάρτιος του 2014 όταν η δημοφιλής mobile εφαρμογή είχε κατορθώσει να ξεπεράσει τους 200 εκατ. χρήστες και μέσα σε σχεδόν 9 μήνες κατάφερε να τους αυξήσει κατά 50%!

Instagram 300 million users

Μαζί με τον εορτασμό των 300 εκατ. μελών, η ομάδα του Instagram ανακοίνωσε πως σύντομα τα brands και οι διάσημοι χρήστες, όπως για παράδειγμα αθλητές, τραγουδιστές, κλπ, αναμένεται να αποκτήσουν verified badges. Δίπλα από το όνομα των προηγούμενων λογαριασμών θα εμφανίζεται ένα μπλε εικονίδιο το οποίο θα δηλώνει πως ο λογαριασμός είναι αυθεντικός, τόσο στα προφίλ των χρηστών όσο και στην αναζήτηση.

Τέλος, μία ακόμη ανακοίνωση αφορά τους spam λογαριασμούς και πιο συγκεκριμένα τη διαγραφή τους. Η ομάδα του Instagram εντοπίζει εδώ και καιρό άχρηστους λογαριασμούς οι οποίοι μονάχα αυξάνουν τα likes και τον αριθμό των followers συγκεκριμένων χρηστών και αναμένεται σύντομα να τους διαγράψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η αφαίρεση των spam accounts επηρέασε το Instagram

Πηγή: Instagram for Business

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑