Το Twitter βελτιώνει αναφορές περιεχομένου και μπλοκαρίσματα χρηστών

Ημ/νία: 4 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Θέλοντας η ομάδα του Twitter να ενισχύσει την ασφάλεια του Κοινωνικού Δικτύου, βελτίωσε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αναφορά (report) περιεχομένου και χρηστών, καθώς και το μπλοκάρισμα χρηστών.

twitter blocked accounts

Όσον αφορά την αναφορά περιεχομένου και χρηστών, η διαδικασία έγινε πιο εύκολη και κατανοητή στις κινητές συσκευές.  Αυτό σημαίνει πως αν εντοπίσετε προσβλητικό περιεχόμενο ή χρήστες οι οποίοι καταπατούν πνευματικά δικαιώματα ή απειλούν χρήστες κλπ, πράγματα τα οποία αναφέρονται στους κανόνες χρήσης του Twitter, τότε είναι πιο εύκολο να τα αναφέρετε.

Σχετικά με το μπλοκάρισμα χρηστών, δημιουργήθηκε μία νέα επιλογή στο μενού των ρυθμίσεων ενός λογαριασμού με ονομασία «Blocked accounts» (βλ. παραπάνω εικόνα), η οποία δίνει γρήγορη πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς τους οποίους έχει μπλοκάρει ο χρήστης. Επιπλέον, οι μπλοκαρισμένοι χρήστες δε θα μπορούν να προβάλουν το προφίλ όσων τους έχουν μπλοκάρει.

Όλα τα προηγούμενα έχουν προς το παρόν ισχύ σε μικρή μερίδα χρηστών και σύντομα όλοι οι χρήστες αναμένεται να τα αποκτήσουν.

Πηγή: Twitter blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑