Πώς μπορώ να κάνω διαγραφή ενός Viber λογαριασμού;

Ημ/νία: 3 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Viber αποτελεί μία πολύ καλή λύση για επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων, φωνητικών και βίντεο κλήσεων, και άλλων τρόπων επικοινωνίας, όλα τα προηγούμενα μέσω ίντερνετ. Βέβαια, αποτελεί επίσης μία από τις πολλές λύσεις για mobile επικοινωνία, καθώς υπάρχουν ανταγωνιστές όπως το Facebook Messenger, το WhatsApp και άλλοι.

how to delete Viber account

Για να βρίσκεστε στο παρόν άρθρο, ενδεχομένως κάποια στιγμή δημιουργήσατε Viber λογαριασμό και αποφασίσατε τώρα να τον διαγράψετε. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και πραγματοποιείται μέσω κινητών συσκευών και όχι μέσω υπολογιστή.

Διαδικασία διαγραφής Viber λογαριασμού

Viber how to delete account

1) Ανοίξτε το Viber στην κινητή συσκευή σας και επιλέξτε το τελευταίο εικονίδιο με τις τρεις γραμμές για τις ρυθμίσεις.

2) Επιλέξτε την επιλογή «Ρυθμίσεις» από τις διαθέσιμες επιλογές.

Viber how to delete account

3) Επιλέξτε την επιλογή «Ιδιωτικό απόρρητο».

4) Επιλέξτε την επιλογή «Απενεργοποίηση λογαριασμού».

Viber how to delete account

5) Τέλος, επιλέξτε την επιλογή «Απενεργοποίηση» στο pop up πλαίσιο το οποίο θα εμφανιστεί.

Ακολουθώντας την προηγούμενη διαδικασία, ο Viber λογαριασμός σας θα διαγραφεί άμεσα μαζί με όλες τις πληροφορίες του, όπως για παράδειγμα το ιστορικό κλήσεων και μηνυμάτων, τις ομάδες, τα stickers (τα επί πληρωμή και μη), κλπ. Οι μονάδες του Viber Out δε διαγράφονται. Καμία πληροφορία δε μπορεί να ανακτηθεί μετά από διαγραφή.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμήσει να δημιουργήσει νέο λογαριασμό μετά από διαγραφή, μπορεί κανονικά να χρησιμοποιήσει και πάλι τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του.

Πηγή: Help Center

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑