Το Twitter επανασχεδίασε τη σελίδα του για τις επιχειρήσεις

Ημ/νία: 27 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Twitter ανακοίνωσε μία νέα και ανανεωμένη σελίδα για τις επιχειρήσεις οι οποίες χρησιμοποιούν ή θέλουν μελλοντικά να χρησιμοποιήσουν το Κοινωνικό Δίκτυο. Η σελίδα χωρίζεται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες, οι οποίες είναι οι εξής:

Twitter for Business

1. Basics: Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες για το Twitter, όπως τη χρήση των tweets, τη δημιουργία προφίλ, κλπ.

2. Solutions: Στη σελίδα αυτή θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πώς οι διαφημίσεις στο Twitter μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας να κερδίσει περισσότερους followers, περισσότερα κλικ στο εταιρικό site, κλπ.

3. Success Stories: Στη σελίδα αυτή θα βρείτε case studies διαφόρων εταιριών και πώς αυτές κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις διαφημίσεις στο Twitter για τους σκοπούς τους.

4. Resources: Στη σελίδα αυτή θα βρείτε πληροφορίες, tips, βίντεο, κλπ, σχετικά με την πιο προχωρημένη χρήση του Twitter.

Τέλος, μπορείτε να κάνετε follow το λογαριασμό @TwitterSmallBiz για να ενημερώνεστε για νέο περιεχόμενο στη σελίδα του Twitter για τις επιχειρήσεις.

Πηγή: Small Business Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑