Πώς να βρείτε τις λιγότερο δημοφιλείς Instagram φωτογραφίες των φίλων σας

Ημ/νία: 24 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πάνω από 200 εκατ. χρήστες έχουν δημιουργήσει Instagram λογαριασμό, με τους περισσότερους να μην είναι απλά θεατές, αλλά να ανεβάζουν τις δικές τους φωτογραφίες στα προφίλ τους. Αυτό σημαίνει πως είμαστε όλοι φωτογράφοι; Όχι, δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες φυσικά, απλώς το κέφι μας κάνουμε.

Κάθε φορά που ανεβάζουμε μία φωτογραφία, αναμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε το πρώτο like να καταφθάνει. Είναι η ανακούφιση πως η φωτογραφία μας άρεσε έστω και σε έναν. Δεν καταφέρνουν, όμως, όλες οι φωτογραφίες να δεχτούν έστω ένα like, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει το Social Media εργαλείο No likes yet.

instagram no likes yet

Μπαίνοντας κανείς στην υπηρεσία No likes yet και δίνοντας της πρόσβαση στο λογαριασμό του, μπορεί μέσα από διάφορες επιλογές να δει ποιες Instagram φωτογραφίες έμειναν στα μηδέν likes. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται μπορούν να είναι τυχαίες από όλο τον κόσμο, να προέρχονται από τους φίλους του χρήστη, από τον ίδιο το λογαριασμό του χρήστη, ή με αναζήτηση σε φωτογραφίες ενός συγκεκριμένου χρήστη.

Η υπηρεσία No likes yet επιτρέπει απευθείας την ενέργεια like μέσα από το περιβάλλον της, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να επισκεφθεί το Instagram, έτσι ώστε να τονώσει το ηθικό όσων χρηστών δεν τα καταφέρνουν καλά με τα likes στις φωτογραφίες τους.

Όσες φωτογραφίες δεν έχουν δεχτεί likes, δε σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι και καλές. Πρέπει κανείς να σκεφτεί πόσους φίλους έχει ο χρήστης ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία, αν τοποθέτησε κάποιο (δημοφιλές ή μη) hashtag στη φωτογραφία του, αν έχει προωθήσει το λογαριασμό του σε άλλα Social Media προφίλ του, κλπ. Πρέπει, δηλαδή, να λαμβάνουμε υπόψιν αν η φωτογραφία κατάφερε να φτάσει σε πολλά μάτια χρηστών.

Τι περιμένετε λοιπόν; Δείτε ποιες φωτογραφίες φίλων σας (ή και μη) δεν τα κατάφεραν και δώστε ένα like σε όσες πιστεύετε πως το αξίζουν.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑