Facebook και Pinterest υποδέχονται το iOS 8!

Ημ/νία: 18 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από χθες το βράδυ το λειτουργικό iOS 8 έγινε διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες με συσκευές οι οποίες το υποστηρίζουν. Η νέα έκδοση του λειτουργικού φέρνει αλλαγές  τις οποίες οι Social Media εταιρίες θέλουν να εκμεταλλευτούν στις mobile εφαρμογές τους.

Ξεκινώντας με το Pinterest, ο διαμοιρασμός ενός pin έγινε εύκολη υπόθεση στο iOS 8. Μέσω των Safari και Chrome browsers, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν το εικονίδιο του Pinterest ώστε να κοινοποιούν εικόνες απευθείας μέσω του browser στον λογαριασμό τους. Προϋπόθεση είναι οι χρήστες να έχουν εγκαταστήσει το Pinterest για iOS και φυσικά να έχουν κάνει το update για το iOS 8.

Η διαδικασία προσθήκης του εικονιδίου στο μενού με τα υπόλοιπα εικονίδια κοινοποίησης περιεχομένου, είναι η εξής:

pinterest button for ios 8

1. Ανοίξτε τον Safari ή Chrome browser και κάντε κλικ στο εικονίδιο κοινοποίησης.
2. Κάντε scroll την οθόνη προς τα αριστερά και πατήστε το εικονίδιο με την επιλογή «More».
3. Από τη λίστα εφαρμογών, ενεργοποιήστε την επιλογή με το Pinterest.
4. Τέλος, μπορείτε να ταξινομήσετε με όποια σειρά θέλετε τα εικονίδια.

pinterest share button for ios 8

Κάθε φορά που θα επιλέγετε το εικονίδιο διαμοιρασμού, πλέον το Pinterest θα βρίσκεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές, δίνοντας σας τη δυνατότητα να κοινοποιείτε εικόνες στα boards του λογαριασμού σας.

facebook share button for ios 8

Συνεχίζοντας με το Facebook, η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου διέθεσε ένα ανανεωμένο πλαίσιο κοινοποίησης περιεχομένου στο Facebook, το οποίο περιέχει επιλογές για προσθήκη φίλων μέσω tag, για διαμοιρασμό τοποθεσίας, για ρύθμιση του κοινού της δημοσίευσης κλπ. Οι χρήστες μπορούν να κοινοποιούν περιεχόμενο στον Facebook λογαριασμό τους μέσω των browsers με το εικονίδιο κοινοποίησης, μέσω της γκαλερί με τις φωτογραφίες και τα βίντεο της συσκευής τους, και μέσω τρίτων εφαρμογών.

Πηγές: Pinterest Blog, FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑