Το Swarm αποκτά Leaderboards για κάθε κατηγορία και ο ανταγωνισμός ξεκινά!

Ημ/νία: 9 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν πραγματοποιήθηκε ο διαχωρισμός του Foursquare στην ομώνυμη εφαρμογή και την εφαρμογή Swarm, τότε πολλοί ήταν οι χρήστες οι οποίοι γκρίνιαξαν για την έλλειψη δημοφιλών λειτουργιών των check-in. Μία από αυτές τις ελλείψεις ήταν και ο πίνακας με την εβδομαδιαία κατάταξη των φίλων βάσει των πόντων που είχαν συγκεντρώσει από τα check-in τους.

swarm leaderboards and golden stickers

Η ομάδα του Foursquare αποφάσισε να επαναφέρει τη δημοφιλή αυτή λειτουργία, πραγματοποιώντας παράλληλα κάποιες αλλαγές σε αυτήν. Από εδώ και στο εξής, οι χρήστες θα συγκεντρώνουν πόντους για κάθε check-in το οποίο κάνουν, οι οποίοι θα τους κατατάσσουν σε διάφορους πίνακες κατηγοριών, όπως π.χ. στον πίνακα για τα bars, τα σινεμά και τα θέατρα, κλπ. Αυτό σημαίνει πως δε θα υπάρχει πάντα ένας νικητής για όλα τα check-in, αλλά ένας νικητής για κάθε είδος check-in.

Παρέα με τα Leaderboards, το Swarm αποκτά επίσης μία επιβράβευση για κάθε πρωτιά στα Leaderboards. Ο λόγος για τα χρυσά stickers τα οποία θα κερδίζουν οι χρήστες σε κάθε κατηγορία και στα οποία μπορούν να κάνουν κλικ για να βλέπουν την κατάταξη τους στη συγκεκριμένη κατηγορία σε σχέση με τους φίλους. Τα stickers μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα σε ένα check-in ως διακοσμητικό στοιχείο.

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑