Απομακρυσμένη αποσύνδεση και κατέβασμα πληροφοριών για το LinkedIn

Ημ/νία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του LinkedIn ανακοίνωσε τρία νέα εργαλεία, δύο εκ των οποίων είναι διαθέσιμα μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού ενός χρήστη. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

LinkedIn sessions

Το πρώτο εργαλείο βοηθά το χρήστη να βλέπει και να διαχειρίζεται όλες τις ενεργές συνεδρίες του λογαριασμού του. Αν, για παράδειγμα, ο χρήστης ξέχασε να αποσυνδεθεί από τον LinkedIn λογαριασμό του στον υπολογιστή ενός φίλου του, τότε μπορεί να το κάνει απομακρυσμένα από μια δική του συσκευή. Οι συνεδρίες περιέχουν την πόλη, το λειτουργικό, τον browser (ή εφαρμογή), καθώς και πότε πραγματοποιήθηκε η κάθε σύνδεση. Με τις προηγούμενες πληροφορίες, μπορείτε επίσης να καταλάβετε αν κάποιος συνδέεται με το λογαριασμό σας χωρίς να το γνωρίζετε.

LinkedIn data export

Το δεύτερο εργαλείο βοηθά το χρήστη να κατεβάσει όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού του. Τέτοιου είδους πληροφορίες μπορεί να είναι η δραστηριότητα του χρήστη, οι ενημερώσεις του, οι αναζητήσεις του, οι IP του, κλπ.

LinkedIn extra email info

Τέλος, για ζητήματα ασφαλείας, το LinkedIn πρόσθεσε έξτρα πληροφορίες στα email που λαμβάνουν οι χρήστες. Αυτό σημαίνει πως, αν για παράδειγμα ο χρήστης ζητήσει να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης, τότε στο email που θα λάβει θα υπάρχουν πληροφορίες όπως η IP του χρήστη ο οποίος έκανε το αίτημα, η ακριβής ημερομηνία, το λειτουργικό και ο browser που χρησιμοποιήθηκαν, και η τοποθεσία.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑