Το Twitter δοκιμάζει προβολή βίντεο εν ώρα πλοήγησης σε iOS

Ημ/νία: 22 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αρκετοί χρήστες, σύμφωνα με το The Next Web, παρατήρησαν μία νέα λειτουργία στις iOS συσκευές τους, σύμφωνα με την οποία μπορούν να προβάλλουν βίντεο και να πλοηγούνται ταυτόχρονα μέσα στην εφαρμογή.

Twitter video while browsing on ios

Προς το παρόν, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μονάχα σε iOS συσκευές και για βίντεο τα οποία προβάλλονται μέσω του Twitter player. Βίντεο από υπηρεσίες όπως το YouTube, το Vine κλπ, δεν υποστηρίζονται.

Με το πάτημα για προβολή ενός βίντεο σε πλήρη οθόνη, υπάρχει μία επιλογή στο πάνω δεξί μέρος η οποία ελαχιστοποιεί το βίντεο και συνεχίζει την αναπαραγωγή του στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης. Ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει να προβάλλει tweets και να βλέπει ταυτόχρονα το βίντεο. Παρόμοια λειτουργία μπορεί να συναντήσει κανείς και στις εφαρμογές του YouTube για smartphones και tablets.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία μέσω της iOS εφαρμογής του Twitter πατώντας το συγκεκριμένο tweet και ακολουθώντας τα βήματα που ανέφερα προηγουμένως. Ίσως και να μην πρόκειται για κάποια δοκιμή, αλλά για ευρεία διάθεση της νέας λειτουργίας, αν και ακόμη δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑