Νέο λογότυπο και μια πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο Foursquare!

Ημ/νία: 23 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η εφαρμογή Foursquare έχει μείνει εδώ και καιρό στάσιμη, κι αυτό γιατί μετά το διαχωρισμό της στις εφαρμογές Foursquare και Swarm, έχουμε δει μονάχα τη δεύτερη εφαρμογή. Μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο Foursquare app, για το οποίο έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες!

new foursquare logo

Ιδού το νέο λογότυπο. Όπως εξηγεί η ομάδα της δημοφιλούς social εφαρμογής, το νέο λογότυπο θυμίζει έμβλημα σούπερ ήρωα και pin σε χάρτη, καθώς η εφαρμογή δίνει σούπερ δυνάμεις στους χρήστες της ώστε να εξερευνήσουν την πόλη τους.

new foursquare app

Ιδού η αρχική οθόνη του νέου Foursquare. Όπως βλέπετε, η εφαρμογή στοχεύει καθαρά στην εξερεύνηση νέων τοποθεσιών και στις προτάσεις τοποθεσιών στους χρήστες. Η ομάδα της εφαρμογής μας ενημερώνει πως η εφαρμογή μπορεί να διδαχτεί από τα check-in των χρηστών και να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία σε κάθε χρήστη. Δε θα βλέπουν όλοι οι χρήστες τις ίδιες προτάσεις.

new foursquare app with or without swarm app

Αυτό που μαθαίνουμε επίσης, είναι πως όλη η check-in εμπειρία μεταφέρεται στην εφαρμογή Swarm. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς το Swarm app, οι χρήστες δε θα μπορούν να κάνουν check in. Θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Foursquare μονάχα για εξερεύνηση. Με χρήση του Swarm, το Foursquare θα αποκτά την επιλογή check in, η οποία θα λειτουργεί χάρη στο Swarm. Στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε αριστερά πως λείπει η επιλογή Check In, ενώ δεξιά υπάρχει.

Καταλήγουμε, λοιπόν, στο συμπέρασμα πως το νέο Foursquare μπορεί να σταθεί μόνο του ως ένα εργαλείο εξερεύνησης τοποθεσιών, όμως παρέα με το Swarm app μπορεί να γίνει ένα καλύτερο εργαλείο με προσωπικές προτάσεις σε κάθε χρήστη, βασιζόμενο στο ιστορικό των check-in του χρήστη.

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑